2777
2789
عنوان

به یاد تاپیک عید : عجیب ترین مسائلی که تو زندگیتون دیدین چی بوده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 81 پست
مگه چی گفته؟

روز خواستگاری فرمود یه خونه ۵۰۰متری داره 

چند ماه پیش گندش در اومد به توالت هم برای اجابت مزاج نداره 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوف کلا دنیای من دنیای عجایبه 

انقدررررر اتفاقات ریز و درشت تو زندگیم افتاده بگم شاخ درمیاری 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
به طرز خیلی عجیبی به هر دری میزنیم اون در بسته میشه تقریبا یه ساله  ینی ببین ساده ترین کارهامو ...

منم پارسال همین شرایط رو داشتم ،کاش میشد دلیلشو میفهمیدیم

هیچی ...دنیای پوچ

اینکه مردا با این هیکل گنده و منم منم و قدرت و زور بازو بیشترو...باز درمقابل زنشون کم میارن وضعیف تر ...

پس چرا شوهر من مقابل من کم نمیاره؟؟؟

آهان یادم اومد،من یکسال قهر بودم،شوهرم همش میگفت طلاق توافقی من میگفتم مچ مهریمو میخوام،آخرشم کلی واسطه فرستاد تا برگشتم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

مردن و زنده شدنم

دوبار

یبار بچگی و یه بار امسال

بچگی ک از ارتفاع کوه پرتاب شدم داخل دره.ک هر کی میدید از اون بالامیگفت امکان زنده موندنم صفره. ولی ب لطف خدا حتی خراش هم برنداشتم!

و امسال که کامل روح از بدنم جداشد .درحالیکه جسمم رو میدیدم و....

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خدا بیامررتشون ،ایشالا خدا شفاتون بده ،بیماری خطرناکی هست ؟ قابل درمانه ؟

خدا رفتگان شمارو بیامرزه عزیزم

نه عزیزم متاسفانه درمان خاصی نداره خطرناک نیست که سریع آدم بکشه ولی باهاش زجر زیاد میکشی

فقط میشه تا حدودی 

کنترلش کرد

کیست آندومتریوزه که بزرگم هست 

درمان نداره با عمل هم برگشت پذیره و ممکنه به جاهای دیگتم

بزنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
روز خواستگاری فرمود یه خونه ۵۰۰متری داره  چند ماه پیش گندش در اومد به توالت هم برای اجابت مزاج ...

خوب این تقصیر ما خانوما هست

مثلا میگه خونه دارم،ماشین دارم،شغلم ابن

حقوقم اینه باید برای همتون ازشون مدرک معتبر مثل سند وفیش حقوقی بخوایم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

خدا رفتگان شمارو بیامرزه عزیزم نه عزیزم متاسفانه درمان خاصی نداره خطرناک نیست که سریع آدم بکشه ولی ...

ایشالا زودتر براش درمان قطعی پیدا بشه ،علم داره روز به روز پیشرفت میکنه ،نگران نباش 🫂

هیچی ...دنیای پوچ

اوف کلا دنیای من دنیای عجایبه  انقدررررر اتفاقات ریز و درشت تو زندگیم افتاده بگم شاخ درمیاری&n ...

بگو بگو،مردم از فضولی

ایشالا زودتر براش درمان قطعی پیدا بشه ،علم داره روز به روز پیشرفت میکنه ،نگران نباش 🫂

امیدوارم گلم

عزیزم

تنت همیشه سلامت باشه

❤️❤️💋🍁💞🍁💞

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم