2777
2789
عنوان

چرا هرچی دعا میکنیم نمیشه

95 بازدید | 10 پست

بچه ها داداشم بدهی زیادی داره و مامان و بابام باید تاوان پس بدن هرچی دعا میکنیم هیچیش اجابت نشده و هی روز به روز همه چی داره بدتر میشه یعنی خدا با ما قهره ،😭😭😭😭

خدا میگ تلاش هم بکن  چرا بدهی داره؟ حتما راه و روش اقتصادی رو بلد نیست ی جا بشینی دعا کنی ک ف ...

خوب باید یه کار باشه تا بتونه تلاش کنه 

یا پول باشه 

هی از خدا خواستیم خونمون تا همه چی ارزونه فروش بره نرفت الان که هی ثانیه ای داره می‌ره بالا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب باید یه کار باشه تا بتونه تلاش کنه  یا پول باشه  هی از خدا خواستیم خونمون تا همه چی ...

واسه خونه ماهم مثل شما هستیم ولی شابد واقعا بصلاح نیست خدا چیزی میبینه ک ما نمیبینیم  و الا دوست نداره بندش در عذاب باشه

...
واسه خونه ماهم مثل شما هستیم ولی شابد واقعا بصلاح نیست خدا چیزی میبینه ک ما نمیبینیم  و الا دوس ...

من ناراحتم میگم چرا هرچی دعا میکنیم نمیشه مه کار خوبی گیر داداشم میاد نه بدهیا کم میشه 😭😭😭😭 

کم مونده برم پیش دعا نویسا ببینم کسی مارا طلسم کرده اینجوری شدیم 😭😭😭😭