2777
2789
خوشبحالتون. دانشگاه ما که هیچی نداره به عنوان فعالیت جانبی

باید بگردی ببینی چیا وجود داره ...

من میدونستم دانشگاهمون تو یه سری موارد فعاله ،یه سری جاها هم نیست ...بعد به مرور که با آدمای جدید آشنا شدم و دارم میگردم، میبینم چیزاییم هست همچنان که زیاد علنی نیست ولی وجود داره ...برای یه سری چیزا هم که نیست پیگیر شدم ،گفتن اگه میخوای استارتشو بزنی ،یه کم دیگه شناخته شده تر باید بشم بین بچه ها و فعال تر باشم تا حرفمو بپذیرن ولی خوب ایده ی کارمو با چند نفر در میون گذاشتم مثلا و همچنان فکر میکنن جدی نیستم 😁ولی دیگه صبر کردم و منتظر فرصتم ...

من از ترم یک پیگیر بودم ،اینقدر همه جا میرفتم که دیگه میشناختنم 😂الان از ترم جدید فراخوان دادن مثلا برای یه فعالیتی و منم دوست داشتم سریع درخواست دادم ...

اوایلشم تحویلت نمیگیرن دیگه 😅الان با کسی که همکاری دارم ،به زور جوابمو میداد ولی خوب به مرور که دید همچنان پیگیرم برای یه سری کارا راهنماییم کردن بعدشم مسئولیت گرفتم و ...

خیلیم راحت نیست یه سری چیزا و فعالیتا ،باید اثبات کنی مسئولیت پذیری 🙂

توزندگیم تنهازمانی که خوش بودم دوران دانشجویی بود بهترین هم اتاقی ها بهترین دوستا بهترین هم کلاسی ها یه خوابگاه باصفا سرگرمی های کاملا مثبت و جذاب خیلییی خوب بود اگه شست سالمم بشه میگم فقط اون چهارسال دانشجویی زندگی شیرینی داشتم چقد اردو میرفتیم چقد همگی پایه بودیم صمیمی مهربون و..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بگردی ببینی چیا وجود داره ... من میدونستم دانشگاهمون تو یه سری موارد فعاله ،یه سری جاها هم نیس ...

جالبه... بنظر میاد شخصیت جالب و فعالی داشته باشی... ایرادی نداره بپرسم اونکاری که میخواستی با ینفر دیگه انجام بدی چی بوده؟

جالبه... بنظر میاد شخصیت جالب و فعالی داشته باشی... ایرادی نداره بپرسم اونکاری که میخواستی با ینفر د ...

مرسی 😅

کاری که خودم میخواستم راه بندازم ؟

یه سری انجمن مرتبط با پژوهش و ...راه بندازم و بچه ها رو به هم لینک کنم ،یه همچین کاری مد نظرم هست

اگه کار الانم رو میگی روابط عمومی یه فعالیت دانشجوییم 

مرسی 😅 کاری که خودم میخواستم راه بندازم ؟ یه سری انجمن مرتبط با پژوهش و ...راه بندازم و بچه ها رو ...

اره

خیلیم عالی👍 دسخوش واقعا بعد من منتظر اینم کلاسام تموم بشه برسم خونه استراحت کنم🥴

اره خیلیم عالی👍 دسخوش واقعا بعد من منتظر اینم کلاسام تموم بشه برسم خونه استراحت کنم🥴

خوب این کارا زیاد وقت نمیگیره ...گاهی تو دانشگاه بدو بدو داره که خوب بعضیاشو دبیر انجمن حل میکنه 

منم کلاسم تموم میشه زود برمیگردم خونه که استراحت کنم 😅😂

خوب این کارا زیاد وقت نمیگیره ...گاهی تو دانشگاه بدو بدو داره که خوب بعضیاشو دبیر انجمن حل میکنه&nbs ...

خیلیم خوبب

شما دانشگاه چی میخونی؟ 

خودم مهندسی نرم افزار. شیرازم