2777
2789
عنوان

اقا هستم نیاز به راهنمایی دارم برای کاری ،کسی تجربه داره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 74 پست
کسی 10 میلیارد داره ، بعد میاد این موقع ، 3 شب میاد ، از چند تا خانوم خونه دار مشاوره میگیره ، بعد م ...

ببخشید منظورتون از خانوم خونه دار چیه؟ ینی ماها فکر اقتصادی نداریم مغزمون معیوبه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدمی که ده تومن پول داره میاد اینجا نظر خواهی میکنه ؟! ما رو چی فرض میکنید؟!

آقا چند بار بگم توی عنوان هم گفتم که برای یه کار کمک مسیخوام دیگه همینجا بود که می‌تونستم بیام و تامیک بزنم تا نظر دیگران رو ببیننم

اونکه مخش با ده میلیارد زده بشه زن نیس هرزس اگه قصد این آقا مخ زنی باشه داره گل بخودی میزنه خودشو بد ...

نه هرزه ها قیمت شون خیلی پایین تره😂

بعدشم این آقا اگه ده میلیارد داشت خیلی بهتره میدونست چجوری و باید چه شغلی بزنه که بشه صد میلیارد یا حداقل اگه هم نمیدونست میرفت توی سایت ها و گروها هی که مربوط به باشه میپرسید نه جایی که کاربرهاش یا زیر هجده سال هستن یا خانم خانه دار 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

آقا چند بار بگم توی عنوان هم گفتم که برای یه کار کمک مسیخوام دیگه همینجا بود که می‌تونستم بیام و تام ...

پسر جان اگه بی خوابی زده به سرت برو درستو بخون 

مارو گوش مخملی فرض نکن آفرین

الان بیشتر پول توی کارای مجازیه . ترید فارکس ادمینی.

که اگه کارت خوب باشه تا سه یا چهار ماه متونی از ترید و فارکس و هشت ماه کمتر از ادمینی پولو در بیاری

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .