2777
2789
عنوان

اقا هستم نیاز به راهنمایی دارم برای کاری ،کسی تجربه داره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر من نکن این مملکت همه چیش رو هواست سرمایه تو به باد نده اروپا که نیست سرمایه گذاری کنی 

یهو موشک میزنن سوریه دلار و سکه میترکه اینجا اصلا ثبات وجود نداره 

پولتو قشنگ بذار بانک سودشو بگیر راحت ماهی دویست میلیون بی دردسر و استرس میاد تو حسابت

دیگه چه کاری کنی که ماهیانه دویست میلیون بهت سود بده ؟ 

می‌خوام یه شغل راه بندازم که درآمد بهم بده

انشالا بتونی ب درامد برسی 🙏🙏🙏🙏

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

تو هنوز پولتو خرج نکردی؟ راه حل تابلویی واسه مخ زنی انتخاب کردی، چند شب قبلم بهت گفتم که اگه میخای تجارت کنی برو اتاق بازرگانی و تجارت شهرتون ، چرا از متخصص این کارش راهنمایی نمیگیری از نی نی سایی ها میخای؟ انقدر ما رو ساده دیدی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

جاااان؟ ده میلیارد؟ ی میلیارد بذاری بانک ماهی دوبرابر ی کارمند بهت سود میده ده میلیاردو بذاری از سردار سپاهم بیشتر درمیاری ماهی ۱۸۰ میلیون سود رو نه مغازه دار درمیاره ن هیچ شاغل دیگه ای مگر اینکه مغازه اجاره کنی جنس بیاری بیکاری مگه بذار بانک بشین خونه زیر باد کولر

بین چند تا زن خانه دار اومدی راهنمایی بگیری

نمی‌دونم تاپیکش راست یا دروغه

ولی زنایی اینجا از ۱۰۰تا مرد عقلشون بیشتر کار می‌کنه

داخل خیلی زمینه ها به من کمک کردن من مدیونشون هستم

من پسرِ ایرانم✨

منشی نمیخوای؟

😂

ده میلیارد داری تو نی نی سایت چیکار میکنی تو الان خودت میتونی یه نی نی سایت واسه خودت بزنی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اینجا جای مخ زنی با تاپیکای دروغ نیس باتشکر

م گفتم که هر کس تجربه داره بیاد دیگه شما هر جور که فکر می‌کنید آزادید حتی چند تاپیک دیگه هم در این مورد زدم چون می‌خوام یه شغل خوب دست و پا کنم