2777
2789

دوستان به نظرتون بهترین شغل هایی که بشه با سرمایه ۱۰ میلیارد تومان انجام داد و نتیجه خوبی ازش گرفت و درآمد خوبی داشته باشه چیه ؟

واقعا اینقدر فکر کردم که دیگه مغزم ارور داد نمیدونم که چه شغلی راه بندازم؟؟؟

و اینکه اونایی که اهل شهر های مرزی هستند یا از شغل های شهر های مرزی اطلاع دارند میشه بگید که آیا میتونم با این مقدار سرمایه در شهر های مرزی صادرات واردات کنم و یا شغل های دیگه ای هست که مربوط به شهر های مرزی باشه و من بتونم اون شغل هارو با این مقدار سرمایه انجام بدم ؟

بساز و بفروش از خونه های کوچیک شروع کنید

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

بتظرم بهتدین ۺڠل ک بتونی   فورا خودت بیاری بالا  شوتی سواری و ......

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین چند تا زن خانه دار اومدی راهنمایی بگیری

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

اینجا جای مخ زنی با تاپیکای دروغ نیس باتشکر

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.

بذار بانک سودش روبگیر قبلا بهتون راهنمایی کردیم ،ظاهرا هیچ کدوم رو نپذیرفتید دیگه یا تو بانک یا از اقایون سوال کنید

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 

مشارکت در ساخت بساز بفروش مخصوصا شهرای بزرگی که دارن شهرک جدید میزنن اطراف شهر 

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱