2777
2789
عنوان

اقا هستم نیاز به راهنمایی دارم برای کاری ،کسی تجربه داره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 74 پست
این آقا 10 میلیارد داشت ، این موقع شب اینجا چیکار میکرد   داره مخ میزنه ظاهرا شما هم چراغ سبز ...

وااا چرا تهمت میزنی من چه چراغ سبزی دادم!!!اصلا من از تاپیکشون خارج شدم پسر جان

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
[QUOTE=334246814]ببخشید منظورتون از خانوم خونه دار چیه؟ ینی ماها فکر اقتصادی نداریم مغزمون معیوبه؟[/ ...

خب ببینید تو جامعه الان خصوصا ایران که اوضاع کیشمیشیه و هر لحظه ی بامبول جدید ساخته میشه ریسک کردن واقعا شجاعت میخواد من خودم چند ماه پیش میخواستم دلار بخرم گفتم ی هفته بیاد پایین من دق میکنم اهل ریسک نیستم با اینکه بازم میدونم این دلار شصت تومنی شاید فردا بشه پنجاه تومن ولی هفته دیگه میشه هفتاد تومن ولی خب آدم ریسکی ای نیستم نهایتش شااااید سرمایه گذاری کنم رو طلای آب شده چون قیمت طلا نسبت ب دلار نوسان کمتر و رو ب بالاتری داره اما با این حجم زیاد سرمایه خب چ کاریه بانک بهترین گزینس خصوصا بانکهای دولتی تو مشاغل آزاد ضرر و زیان هست کسیکه اهل ریسکه و تمهیدات لازم شو فراهم کرده خوبه که یکاری شروع کنه ولی خب معمولا نیاز ب همکار با فروشنده یا راننده و... هست که اوایل کار باید تا یمدت با ضرر کار کنی چون مشتری زیاد پیدا نمیشه بعدا کار نیفته رو غلتک ب من باشه تحمل همین یذره ضررم ندارم با اینکه ارزش پولم تو بانک میاد پایین ولی ترجیح میدم وقتی بقول شما خانه دار هستم و خرج خانواده نمی‌دم سرمایمو بذارم بانک سودشم یا پس انداز کنم یا خرج کنم حداقل میدونم که یچیزیم دستی نباید ب بانک بدم. دنیای اقتصاد خیلی پیچیده تر از این حرفاس ما خانومای ناآگاه و جاهل اما همین آقایون خیلیاشون بردن پولشونو گذاشتن بورس کف دستشونو بو نکرده بودن که سهام انقد میاد پایین پولشون خورده میشه پس همینکه من ریسک نکردم ده بر صفر از آقایون ب اصطلاح اقتصاد دان جلوتر بودم. ی دختر ۱۸ ساله داشت تعریف میکرد همینجا گفت وقتی بابام میخواس پولشو بذاره تو بورس سیصد میلیونشو گرفتم اونموقع که خونه ارزون بود ی واحد خریدم حالا همون واحد بیشتر از هفت هشت میلیارد شده ولی بابام همه زندگیشو تو بورس باخت اینم از عقل اقتصادی ی دختر زیر ۱۸ سال خانه دار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببینید تو جامعه الان خصوصا ایران که اوضاع کیشمیشیه و هر لحظه ی بامبول جدید ساخته میشه ریسک کردن و ...

عزیزم الان نظر میدی بهت اتهام میزنن چراغ سبز داری نشون میدی ،

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
این آقا 10 میلیارد داشت ، این موقع شب اینجا چیکار میکرد   داره مخ میزنه ظاهرا شما هم چراغ سبز ...

بعد هم فکر کردی من یه دختر بچه 17 18سال هستم که با هر جفنگیاتی چراغ سبز نشون بدم یکم فکر بعد حرف بزن ،هرچی که به مخیله ات میرسه به نگارش نیار

عزیزم الان نظر میدی بهت اتهام میزنن چراغ سبز داری نشون میدی ،

کی همچین حرفی زده😳والا خجالتم خوب چیزیه این آقا ن درخواست دوستی داده ن حتی یدونه پیاممو ریپ زده قصدش هرچی ام باشه دروغم گفته باشه پولشو ب رخ هم کشیده باشه جلب توجه هم کرده باشه من که مزاحمتی از طرف کسی دریافت نکردم مردم چ حرفایی میزننا😐

کی همچین حرفی زده😳والا خجالتم خوب چیزیه این آقا ن درخواست دوستی داده ن حتی یدونه پیاممو ریپ زده قصد ...

الان بخونید یه اقایی به من میگه ایشون هیچ پولی نداره اومده مخ زنی بعد من رو مورد خطاب قرار داده که چراغ سبز نشون دادی اخه من چه صنمی با این اقا دارم که بخوام چراغ سبز نشون بدم خیلی ناراحت شدم اگه میخواستم که میرفتم خصوصی بهشون پیام میدادم ،فقط بلدن تهمت بزنن

الان بخونید یه اقایی به من میگه ایشون هیچ پولی نداره اومده مخ زنی بعد من رو مورد خطاب قرار داده که چ ...

کار آقایون همینه هم جنسیای خودشون فرشتن زنا خراب😏😏ولش کن خواهر اینا همونایین که ب ترک دیوار رحم نمیکنن ولی دخترای اطرافشون حق ندارن حتی عکسشونو بذارن پروفایل چون با گذاشتن عکس دارن میگن بیا خوشگلیامو ببین مزاحمم شو اینا از همونان که خودشون معلوم نی چنتا دخترو ب خاک سیاه نشوندن ولی بحث زن جماعت میشه اسم غیرتشون میاد وسط انگار ما خودمون بی غیرتیم اینا همونایین که ضربه دیدن همه رو ب ی چشم میبینن فقط خودشون خوبن اخیییی بیچاره😏

کار آقایون همینه هم جنسیای خودشون فرشتن زنا خراب😏😏ولش کن خواهر اینا همونایین که ب ترک دیوار رحم نم ...

باور کن دلم شکست اش نخورده ودهن سوخته،تهمت بسیار نابجا تو این همه خانم فقط به من بدبخت گیر داد بخدا نه اون اقا ونه من هیچ کدوم دخواست دوستی ندادیم اصلا تاپیک یادم رفت تا دیدم این اقا این پیام شرم اور رو برا من فرستاد ،حق با شماست من که کاری نکردم خودش میدونه وخدا بخاطر تهمت ابروریزی که برای من در سایت عمومی کرد

باور کن دلم شکست اش نخورده ودهن سوخته،تهمت بسیار نابجا تو این همه خانم فقط به من بدبخت گیر داد بخدا ...

عزیزم چرا التماس میکنی و قسم میخوری و از خودت ضعیف نشون میدی تا خودتو ب آدمی ثابت کنی که نه میشناسیش نه برات مهمه گور باباش قبلا بخدا میگفتن اینجا سایت زنونس آقا اینجا چیکار می‌کنه میگفتم خب اونام آدمن شاید در مورد همسراشون چون همجنس ما هستن سوالایی براشون پیش بیاد مادامی که مزاحم کسی نشدن چ اشکالی داره اینجا باشن؟ ولی وقتی بعضیاشونو دیدم فهمیدم حق با اون خانوما بوده اصلا کاربر آقا حق نداره اینجا باشه

عزیزم چرا التماس میکنی و قسم میخوری و از خودت ضعیف نشون میدی تا خودتو ب آدمی ثابت کنی که نه میشناسیش ...

حق با شماست کاملا ،منم قبلا نظرم مثل شما بود ولی الان میبینم اکثر کاربرای مرد اینجا واقعا وجودشون برا سایت مضره ،نه میدونید اینکه قسم خوردم چون اون لحظه خیلی ناراحت شدم انگار یه لحظه مشاعرم رو از دست دادم ممونم عزیزم از اینکه حرفام رو خوندید وبا حوصله جواب دادید

بازم که از این کامنت های انرژی منفیذاشتید توی عنوان گفتم که هر کسی تجربه داره بیاد نه اینکه همه بیان ...

ولی من فک میکنم شما قصدتون ازین عنوان چیز دیگه ای باشه

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
نمی‌دونم تاپیکش راست یا دروغه ولی زنایی اینجا از ۱۰۰تا مرد عقلشون بیشتر کار می‌کنه داخل خیلی زمینه ...

میدونم عزیزم ولی بعضیا واسه مخ زنی کلاس میان

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان