سلام کسی بوده ۹ ماه بارداری کلا گریه کرده باشه حرص خورده عصبی شده باشه 😔 افسردگی داشته باشه ؟ بچتون سالمه از لحاظ هوشی چطوره؟ از ۴ بعد ازظهر دارم گریه میکنم دست خودم نیست تو خونه حبس شدم کسی نیست منو ببره بگردونه ب شوهرم میگم میگ پول ندارم
الان بچه من سالمه😔عذاب وجدان گرفتم گیر ی خانواده عوضی افتادم همه جوره اذیتم کردن. لطفاً نگید بیخیال باش و فلان چون نمیتونم فقط بگین این ۹ ماه گریه های هیستریک و شدید من چ تاثیری روش میزاره؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
آن شاء الله که سالمه..ولی خوب نباید فشار بیاری دیگه بخودت، ازینجا ببعد سعی کن آروم باشی، از خانواده خودت یا شخص نزدیکی کمک بگیر، یه حال و هوایی عوض کن برو پیششون دلت باز بشه
فردام باید برم آمپول ریه بزنم دیابت هم دارم موندم بزنم نزنم. کلیه جنینم ورم کرده غصه اونم میخورم. ی ...
حالا بااین افکار بیشتر خودت رو اذیت نکن، بخودت آرامش بده و تلقینات مثبت کن، به خدا بسپارش و بگو خدایا تمام اثرات بدی که اگر من گذاشتم رو بچم ناخواسته خنثی کن، منو ببخش و اونو سالم تحویل من بده و مراقبش باش