2777
2789
عنوان

محله های خوب شیراز کجان؟

1245 بازدید | 33 پست

سلام به دوستان شیرازی .برای خرید خونه ویلایی جمع و جور  با بودجه ۹ میلیارد کدوم محله رو پیشنهاد میدن که محیطش خوب باشه  و در  آینده هم رشد مناسبی داشته باشه .

به مرکز شهر هم نزدیک باشه 

من چمران و کوی دانشگاه رو خیلی دوست دارم

من مسلمانم، اما فرزند کوروش ام،ایران سرزمین مادری ام، من یگانه پرستم و آزادی را حق همه میدانم🌱                    به تاریخ کشورم، به تخت جمشید(پارسه) می بالم🌱          به حافظ، به سعدی، به فردوسی، به مولانای جان🌱            به پروین و نیما، به سایه، به صائب، به شاعران ایران🌱      هیچ کس و هیچ چیز نمی تواند مرا از «قرآن»، «گلستان سعدی»، «مثنوی و معنوی»، «دیوان حافظ»، «شاهنامه» «داستان های هزار و یک شب» و شعر فارسی جدا کند .         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصردشت

نیایش 

ارم

قدوسی

معالی اباد هم بالا شهر حساب میشه ولی ب درد نمیخوره چون خیلی شلوغه و همه جور ادمیم توش پیدا میشه

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است

اینقدر قیمت ها متغیر و عجیب شده سخته 

با این قیمت مرکز شهر پیدا نمیشه 

شاید تو شهرک های آروم و خوب آپارتمان یا ویلایی کوچیک پیدا بشه اونم نه تازه ساخت 

مثل آزادگان ، شهرک مطهری که من رفت و آمد دارم ساکت و آروم هست

خدایا دوستت دارم 💓💓💓
اینقدر قیمت ها متغیر و عجیب شده سخته  با این قیمت مرکز شهر پیدا نمیشه  شاید تو شهرک های ...

سمت سینما سعدی و پارامونت و صنایع، هنگ ، قدمگاه  ویلایی با این قیمت هست ولی نمیدونم برای آینده رشد  دارن یا محله های خوبی هستن یا کدوم بهتره