2777
2789
عنوان

چقدسخته شوهربدغذا

314 بازدید | 37 پست

اونم نه تویکی دوموردخیلی چیزانخوره.الان بگم هنگ میکنید.دیگه گاهی میگم یه چند روزبرم خونه مامانم چیزایی که دلم میخوادوتنهایی بگم بپزه بخورم

حبوبات بکل حذفه اصلانمیخوره هیچکدوموازلپه نخودعدس بگیرتابقیشون.سالادماکارانی پاستا نودل سوپ وشله.بادمجون.دلمه.تخم مرغ اب پزحتی توالویه.کشک.شیر.تهچین شیرین پلوهربرنجی که قاطی چندتاموادخوردشده توش باشه.حلوا.شله زرد.ابگوشت بازردچوبه.لازانیا.بامیه.ازمرغ هم قسمت رون بال گردن.انواع سوخاریا.مرغ بریون وتوفرپختن.ماهی باسیروپیاز.یاحالت بخارپزی پرمواد.بازهم هست مغزم نمیکشه فکرکنم 

یعنی هیچکدوم اینارونمیخوره.اگه جداهم بپزی ناراحت میشه که غذاتوجداکردی😐

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂پس این با چی زنده اس بابا عادتش بده به غذاها وگرنه الفرار

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه
پس چ میخاره؟

همین چیزامحدودخومنم خسته میشه ابگوشت فقط مدل دیزیشومیخوره برنج مرغ خورشت فقط قرمه سبزی ولبیاسبزویه برنج گوجه و...محدوده بکل

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
بجز حلوا منم از همه اینا متنفرم  همینطور از گوشت و سیرابی و کله پاچه و قارچ

سخته من فقط یه چربی گوسفندمتنفرم

اگه بشینی فک کنی چیا میخوره راحت تره 🫥😶 من بودم تا الان دیپورتش کرده بودم خونه مامانش

دقیقاهم همینه مورداش محدوده اخرشم دست پخت مادرش فقط تکه

خیلییی سخته واقعااا

مرد بدغذا عمر ادمو تموم می‌کنه🤦🏻‍♀️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
😂پس این با چی زنده اس بابا عادتش بده به غذاها وگرنه الفرار

والاحوصلم ته کشیدپنج ساله ازدواج کردم