2777
2789
چاقم و‌سایز سینم زیاده و بدنم خیلی تو دیده  

خیلی ها چاق و سایز سینه ی بزرگ می پسندند. 

من باشم تعطیلات بدون همسرم نمیرم.

میگم اگر مرخصی داری ببر خودتم منو بیار .

اصلا همسرت رو هیچوقت شب ها تنها نزار منظورم خطاب به همه ی زن هاست.

من خودم همسرم یکی دوشب بیشتر نباشه خوابم نمیبره .

کلا عادت ندارم و خیلی سختمه .

اون گفته من مرخصی کمه توهم میگفتی یا کلا نریم ‌یا درحد مرخصی بریم و برگردیم.

اما برای سرچش نادیده بگیر. اصلا به. روت نیار

برای اضافه  وزن وایناهم یکم خوراکتو کم کن باشگاه برو ورزش کن.

من یکی میشناختم چاق بود و قدبلند الان رفته شنا و پیاده روی و رژیم قشنگ از سایز ۴۶ و ۴۸ رسیده به  ۴۲.

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی

بله آفرین 

البته انشالله خدا همچین موقعیتی واسه هیچکس پیش نیاره باید خیلی خوددار باشی تا بتونی خودتو کنترل کنی

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر بهونه الکی آورده باید شک کرد🙄 کل نظرات و خوندم به نظرم راحت نگذر مخصوصا اگر حس زنانت نمیذاره ...

خیلی حرفاتو قبول دارم خصوصا اونجا گه اینقدر دروغ شنیدم که دیگه  به حقیقت محض هم شک دارم نظرم اینه و الان من ی زن هستم ‌که درونش خورده  و هیچی خوشحالش نمیکنه 

بیمااااارم تو مسیحااایی بر دردم شفا بده (مولانا بقیه اللله ..😭😭😭
شما قبل از هرکاری همه‌ی  جوانب روبسنج بحث زندگیته خانم عزیز ما که همسرت رونمیشناسیم شناختی هم ا ...

الان تو بد شرایط روحیم امروز کارم گریه کردن شده بود امید وارم به حق این شبهای عزیز حرف شما درست باشه ممنون از نظر زیبات عزیزم 

خیلی حرفاتو قبول دارم خصوصا اونجا گه اینقدر دروغ شنیدم که دیگه  به حقیقت محض هم شک دارم نظرم ای ...

عشقم خودتو دست کم نگیر از خودتم بدت نیاد

تو لیاقت خوشحالی رو داری

الان مطمئن شدم که ازدواجت چقد روت تاثیر گذاشته

اگر شوهرت اونقدر آدم خوب و عاشقی بود که از همه چیزت خوشش میومد و یک روزم نمیشد که ازت تعریف نکنه انقدر اعتماد به نفست پایین نمیومد که از این حرفا بزنی

شاید دارم خیلی رویاییش میکنم ولی واقعا شوهر آدم روی روحیات و اعتماد به نفس آدم تاثیر زیادی میگذاره 

بالاخره فردیه که سالها باهاش زیر یه سقف زندگی کردی و میخوایی زندگی کنی!!!

نمیگمم بهش سخت بگیر یا بگی فلان کارو برام کن 

چون این چیزایی که گفتم ساده ترین چیزاییه که میتونی انتظار داشته باشی از شوهرت!!

اما قبلش خودتو دوست داشته باش و به خودت برس

اونموقع میفهمی این آدم هم سطح توعه یا نه...

وقتی با چند روز نبودن وندیدن این مردها یادشون میره که چه حرفایی به ما زدن و حتی یادشون میره گفتن توواسه ی من زیبلترینی هیج جات زشت نیست امااااا   

الان تو بد شرایط روحیم امروز کارم گریه کردن شده بود امید وارم به حق این شبهای عزیز حرف شما درست باشه ...

میدونه خانم منم یه زنم احساستو میفهمم خودت پیش همسرتی بسنجش گلم ماک ندیدیم نمی‌شناسیم یه چی میگیم راهنمایی اشتباه خدایی نکرده زندگیت خراب میشه

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

عشقم خودتو دست کم نگیر از خودتم بدت نیاد تو لیاقت خوشحالی رو داری الان مطمئن شدم که ازدواجت چقد رو ...

من خیلی با حرف و کارای شوهرم زود میشکنم چون خیلی دوستم داشت و طاقت یکروز دوری من براش مثل جهنم بود اما .... دلم خیلی پره خدا   .بغضم داشت خفم میکرد نشستم پای تلوزیون مردم غزه داشت نشون میداد به حال خودم و اونا خون گریه کردم 

و خودمو گذاشتم جای اونا و گفتم خدایا من  از اینا که حالم بدتر نیست 

صحبت کردی باهاش؟

اره دو پهلو حرف زد اول گفت دستم رفته بروز شده و بعدش .گفت پسر صابکارم د۷آ۷آآآآآ’

البته انشالله خدا همچین موقعیتی واسه هیچکس پیش نیاره باید خیلی خوددار باشی تا بتونی خودتو کنترل کنی

درسته خیلی 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .