2777
2789

امروز یه تایپیک دیدم بیچاره خیانت بدی درحقش شده نمیگم اقایون میگم هرکی خیانت کنه ایشالله تا اخر عمر خیر نبینه از زندگیییییییییییش بیشور

لایک نکن خواهر منننن  

اینا جاشون جهنم هم نیست 

جهنم هم اینا رو گردن نمیگیره چه برسه به بقیه 

واسه همین اویزون بقیه میشن خیانت میکنن کثافتا

وقتی خوشحالی با ریتم آهنگ ارتباط میگیری ‏-وقتی ناراحتی با متن آهنگ ارتباط میگیری.🌚🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تازه عقد کردیم دوران دوستیمون بهم خیانت کردبخشیدم و برا اثبات اینکه منو دوست داره و اومد خواستگار ...

بعد تقریبا 4 سال دوستی خیانت ببینم واقعا همون لحظه حذفش میکنم خیلی کینه ایم من نمیتونمم تحمل کنم

لایک نکن خواهر منننن  

مثل شوهرمن 

دائم با خودم میگم من که از ۵۰ ساله که حتی به شوهر خودش وفادار نیست بهترم من که خوشگلم قد بلندم مهربونم پس چرا دوسم نداشت 

تراپیستم دوساعت از چهرم تعریف کرد آخرش گفتم نه بابا واسه دلخوشیم میگی 

خب الان این آدم خیر میبینه؟؟

بیچاره زناشون که این ها رو می بخشن، تا آخر عمر باید با خیانتکار زیر یک سقف زندگی کنن. من که نمی تون ...

کسی ک ببخشه ببین کیه به نظرم هییچی نمیتونه باعث شه با یه خیانتکار موند بچه رو میدم پدرش میرم زندگیمو میسازم بچمم هفته ای یکی دوبار میبینم ادمک چرا باید تحمل کنه

لایک نکن خواهر منننن  
مثل شوهرمن  دائم با خودم میگم من که از ۵۰ ساله که حتی به شوهر خودش وفادار نیست بهترم من که خوش ...

نمیبینه عزیزدلم شماهم خوبکاری کردی جدا شدی ایشالله به وقتش با یه ادم درست ازدواج میکنی خیلی جوونی ک ماشالله

لایک نکن خواهر منننن