2777
2789
عنوان

قبلا پسرخالم خواستگارم بود

354 بازدید | 15 پست

من واقعا به عنوان برادر روش حساب کرده بود یهو دیدم بحث خواستگاریه بعد من چند روز دیگه خواستگاریمه و خاله‌م میدونه امروز خونمون مهمونن و از خاله و پسرخالم خجالت میکشم چون به شدت تاکید کرده بودم قصد ازدواج ندارم البته اون موقع هم با دوسپسرم بودم و به همین خاطر رد کردم

چیکار کنم چجوری رفتار کنم پسر خالم پسر خیلی خوبیه و مطمئنم ازم ناراحته 

لایک نکن خواهر منننن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا بهش حسی نداری چرا خجالت میکشی  اگه حرفی هم زدن بگو که فلانی واقعا برام مثل داداشمه و ...

زشته آخه

الانم ک دوسپسرم قراره بیاد خواستگاری و اون فهمیده بدتر حس میکنم کار بدی کردم دروغ گفتم

لایک نکن خواهر منننن  
اگه به چشم برادربهش نگاه میکردی ودلت پیش یکی دیگه هست بهش بگوخب ازدواج شوخی نیست جدی باش

واقعا هیچوقت حتی فکر اینکه یروزی باهاش ازدواج میکنم به ذهنم خظور نکرده

لایک نکن خواهر منننن  
زشته آخه الانم ک دوسپسرم قراره بیاد خواستگاری و اون فهمیده بدتر حس میکنم کار بدی کردم دروغ گفتم

به نظرم از همون اول میگفتی مثل داداشمه اصلا زشت نبود و بهتر بود ت اینکه ا بگی قصد ازدواج ندارم ٫خب این احساسه توعه 🫤  حالا الانم حتما خودشون میفهمن قضیه چیه 

به نظرم از همون اول میگفتی مثل داداشمه اصلا زشت نبود و بهتر بود ت اینکه ا بگی قصد ازدواج ندارم ٫خب ا ...

کاش بفهمن کلا تو فامیل ما ازدواج فامیلی رسمه و فقط منو داداشم این رسم و شکوندیم

لایک نکن خواهر منننن  
واقعا هیچوقت حتی فکر اینکه یروزی باهاش ازدواج میکنم به ذهنم خظور نکرده

خب حق داری چون عاشق اش نبودی الان هم اگه عاشق اش نیستی دوستش نداری بهش بگوالان ازتوبشنوه بهتره که الکی دلببنده بگوکسی دیگه دوست دارم

خب حق داری چون عاشق اش نبودی الان هم اگه عاشق اش نیستی دوستش نداری بهش بگوالان ازتوبشنوه بهتره که ال ...

نمیتونم مهمونی رو براش تلخ کنم خودش میفهمه سر عقدم فک میکنن یه خواستگاری سادست و قرار نیست به ازدواج ختم بشه

لایک نکن خواهر منننن