من از وقتی یادم میاد نوک سینه هام تو رفته بود و هیچوقتم در نیومد جراحی میشه کرد ولی بعدش احتمال اینکه بتونی شیر بدی خیلی کمه یعنی فکر نکنم اصلا بشه چون مجبور میشن اون چیزهای شیر (یادم نمیاد)که به نوک سینه وصله رو ببرن
کسی مثل من بوده؟ تونسته کسی بدون جراحی درمانش کنه اصلا میشه در آینده شیر داد بچه رو؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم ولی نشدم میتونی هر وقت خواستی شیر بدی اینکار کنی
اگه برای شیردهی اوکی باشه دیگه مشکلی ندارم باهاش
ولی بعضی وقتا فکر میکنم بقیه به عنوان یه نقص بهش نگاه کنن یا مثلا با کسی برم تو رابطه بعدا واکنش خوبی نداشته باشه به این موضوع البته کسی که بخواد همچین فکری کنه مشخصه آدم رو بخاطر خودش نمیخواد ولی بعضی موقعا این فکرارو میکنم
ولا گفتمش نداشتم نوکشون بعدا در اومد نمی دونم تو سایت زنونه چ شکری میخورن ادم جرعت نداره یه حرف با همجنس خودش بزنه اون بارم تاپیک پریود بود همش یکیشون لایکم میکرد