2777
2789
عنوان

نوک سینه تو رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس عزیزم بعد ازدواج درست میشه.. منم این مشکلو داشتم

خوبه پس اگه درست میشه

فکر میکردم خیلی چیز کمیابیه ولی خیلیا اینجا گفتن خودشون همینطور بودن یا هستن

باعث شد حس بهتری داشته باشم 

میترسم در آینده خریت کنم بچه دار بشم بعد چون مامانش منم از شیر مادر محروم بشه  17

فعلا درستو بخون نوک سینه هاتم در میاد😀

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍
اینده ای که درموردش حرف میزنم ده سال و بیشتر دیگه س😂 ولی چرا فکر نکنم خب همسن های من سال دیگه پلن ا ...

مسئله اینه نباید از الان فکر این چیزا باشی چه واسه الان چه ده سال دیگه

هم سنات اگه بیوفتن تو چاه دلیل بر درستی کارشونه؟ درضمن گفتم کلا بچه های امروزی عجیبن حالا چه تو چه هم سنات

من بخاطر خودتون میگم ذهن شما الان باید درگیر مسائل مهم تری باشه نه نوک سینه

کاش میشد بشی🖤💔
مسئله اینه نباید از الان فکر این چیزا باشی چه واسه الان چه ده سال دیگه هم سنات اگه بیوفتن تو چاه دل ...

من که تمام درگیری های ذهنیم رو نیاوردم اینجا بگم این یکیش هست که میدونستم خانم هایی که اینجا هستم تجربه شو دارن و میتونن کمک کنن

بحث اعتماد به نفسمه اینم یه بخشیشه وگرنه مشکلات بزرگتر برای فکر کردن زیاد هست

سلام عزیزم خوبی

ببین من هم سینه هام نوک نداشت حتی بعد از بارداری هم درست نشد توی بیمارستان توی اتاق شیردهی سر سرنگ رو بریدن گزاشتن روی حاله سینه ام بعد اروم کشیدن سرنگ رو درد داشت ولی درست شد و در اومد بعد دو تا گیره زند به نوک ممه هام که نره داخل اما بعداز چند روز دوباره نوکاشون رفتن تو رفتم پیش دکترم بعد خودش با سرنگ خیلی سریع و محکم کشید یعنی جیغم رفت هوا آنقدر درد داشت اما در اومد بعد پنج دقیقه محکم نوک ممه هام رو محکم گرفت بعد دیگه نرفت تو تا الان

سلام عزیزم خوبیببین من هم سینه هام نوک نداشت حتی بعد از بارداری هم درست نشد توی بیمارستان توی اتاق ش ...

سلام مرسی تو خوبی؟

آها چه خوب

برای توهم مثل من هیچوقت در نیومده بود؟ انگار یه سوراخ خیلی کوچیکه میترسم آسیب ببینه یعنی واقعا درست میشه 

سلام مرسی تو خوبی؟آها چه خوب برای توهم مثل من هیچوقت در نیومده بود؟ انگار یه سوراخ خیلی کوچیکه میترس ...

اره برای منم هیچوقت در نیومده بود 

نترس اصلا آسیب نمیبینه مثل بادکش کردنه دیگه

وقتی که پرستار ها این کار رو انجام دادن و حتی خود دکتر من برام انجام داده پس خطری ندارد فقط یکم درد میگیره نوک ممه هات که اونم به این که بتونی به بچه آن شیر بدی خیلی می ارزه 

چند سالته