2777
2789

من قدم ۱۵۷ وزنمم ۵۵ قبلا لاغر تر بودم ۴۶کیلو پودر چاقی مصرف کردم که وزنم زیاد شد ولی خیلی عوارض داشت برام

اما الان دوست دارم چاق تر بشم برجستگی هام بیشتر شه ولی یه راهکار بی دردسر میخوام اصلا هم اشتها ندارم چیکار کنم به نظرتون؟؟؟

میگن:عشقی که به گریه رسیده باشه هیچوقت دروغ نبوده....من برات خیلی گریه کردم،خیلی:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص زینک پلاس خوبه یه مدت میخورم

الانم قرص بیرهف پلاس گرفتم همون مخمر ابجو

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان شما باید به فکر لاغر شدن باشی😂

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
من مولتی ویتامین که میخورم خیلی تاثیر داره. ب ۶ هم فک کنم تاثیر داشته باشه

اونارو میخورم برعکس اشتهام کمتر میشه

میگن:عشقی که به گریه رسیده باشه هیچوقت دروغ نبوده....من برات خیلی گریه کردم،خیلی:)
لاغری که بهتره

آره ولی تو ایران همش مسخره میکنن میگن زن باید گوشتی باشه تازه لباساهم تو تن آدم نمیشینه