2777
2789
عنوان

دعای معراج و معجزه هاش ❤️🙏

7257 بازدید | 36 پست

بیاین بگین چه دعایی براتون مجرب بوده 

من خودم دارم از نماز اول وقت و نماز شب تاثیر میبینم

زیارت عاشورا هم برام معجزه کرد 

کلی چیزای دیگه

شما هم بیاین بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایکم کن

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

چله عاشورا

کیمیای نخودکی

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

میشه بگی چطوری انجام دادی منم نیاز به معجزه دارم

کار خاصی نکردم عزیزم

ولی حدوداً چهارسال پیش مشکل خیلی بزرگی داشتیم 

یه شب نشستم با دل شکسته 12 بار زیارت عاشورا خوندم به دو روز زندگیمون زیر رو شد 

برای یه حاجتم زیارت عاشورا و برای یه حاجت دیگم دعای معراج میخونم فعلا دو هفته گذشته هنوز اثری ندیدم زیارت عاشورا کلا جوابش دو ماه دیگه میاد،ولی معراج دارم برای ازدواجم میخونم هدیه به امام حسن کردم دیگه آخرین کسی که می‌تونستم ازش بخوام کریم اهل بیت ،دعام کنید حاجت روا بشم و بیام بگم شد