2777
2789
عنوان

زندگیم خیلی سرد شده

1854 بازدید | 52 پست

یازده ساله ازدواج کردم و باوهرم هشت سال اختلاف سنی داریم،تو یکی دوسال اخیر فهمیدم چقدر دنیاهامون فرق دارن

اون همش تو خودشه،خیلی اهل شوق و شور نیستمن اما آدم بیرون رفتن و شلوغی ام

بی حوصله و سرده،دوروزم باهاش حرف نزنم اصلا نمیگه چرا تو خودتی...

خیلی به نداشته های زندگیم فکر می کنم،صبح که بیدار میشم میگم خدا دوباره عذابام شذوع شد

خدایا تنهامون نزار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

به نداشته هات فکر نکن

ما خانوما با فکر به نداشته هامون روزی صدبار خودمونو میکشیم

بهتره به قسمتای خوب زندگیتون فکر کنی

حتی ممکنه الان نزدیکپری باشی و دلنازک

خدایا به خاطر تمام محبتت شکر ... من و پسرهام

سلام عزیزم.منم ی مدت مثل شما بودم.افسردگی گرفته بودم.اگه میتونی برو مشاوره.شوهزت درونگراست و شما برونگرا.درسته.سخته یکم زندگی با یه شخص کاملا مخالف.اما میشه شیرینش کرد با آگاهی.مشاوره کمک بزرگی بهت میکنه.

آره بچه دارمدو سه ساله بیشتر شده این رفتارش.کلا سرده ،چقدر بده تو دهه دوم زندگیت احساس کنی انتخابت کلا شکست خورده ست و شوهرت ازت یه دنیا دوره

یعنی دهه اول خوب بوده؟ ؟یا نه مثل الان بوده وتو متوجه نبودی؟؟؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”