2777
2789
عنوان

معجزه

81 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ، شبتون بخیر 

حقیقتا مطلبی رو میخواستم با کسی در میون بذارم و بهترین بخش برای پرسش سوالام همینجا بود.

من ۲۱ سالمه و خب نمیدونم چرا تو زندگیم دست آورد خاصی ندارم 

تا دوره ی دبیرستانم همه چی خوب بود اما از یک جا به بعد من نماز خوندن و گذاشتم کنار و نمیدونم دلیل اصلی شکست هام همین هست یا نه؟

حالم خوب نیست روزام پر برکت نیست اتفاق خاصی تو زندگیم نمیوفته نمیدونم چرا اینقدر ناراحت و افسرده هستم 

از نظر مالی و موقعیت اجتماعی و موقعیت خانوادگی و در کل تو همه ی جهات یک آدمی شدم که هیچ امتیازی نداره.

بنظرتون من باید چکار کنم؟تلاش میکنم اما انگار فقط دارم درجا میزنم ، چکار کنم خدا معجزه اشو بیاره تو زندگیم

انشاءالله خداوند تو این شب های عزیز شماهارو هم به حاجتتون برسونه ، دعای خاصی که برای خوب شدن حالتون و زندگیتون نتیجه گرفتین ممنون میشم به منم بگید

هرچند من پیش خدا روسیاهم اما دوست داشتین اسمتون و بگین اگر عمری بود براتون دعا میکنم.

در پناه حق

کاربری متعلق به دو نفر می باشید ، از تناقض موضوعات متعجب نشوید♡

بیا تاپیک قبلم حاجتتو یگو تا ۴۰نفر در حقت دعا کنن

هرکی حاجتشو تو این تامیک نوشته ۴۰تا لایک خورده

انشاالله شماهم حاجت روا میشید

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا تاپیک قبلم حاجتتو یگو تا ۴۰نفر در حقت دعا کنن

هرکی حاجتشو تو این تامیک نوشته ۴۰تا لایک خورده

انشاالله شماهم حاجت روا میشید

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  
الهی حاجت روا بشین🤲 التماس دعا لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین اسمش مریم🌱🙏

انشاءالله که خیره چشم شما هم برای من دعا کن خدا دستمو بگیره

بیا تاپیک قبلم حاجتتو یگو تا ۴۰نفر در حقت دعا کنن هرکی حاجتشو تو این تامیک نوشته ۴۰تا لایک خورده ا ...

ممنون عزیزم حتما 

اگه میخوای به خدابرسی وجواب بعضی سوالاتت روبگیری حتما کتاب سلام بر ابراهیم ۱و۲ روبخون اونوقت خیلی چیزابرات تغییرمیکنه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
اگه میخوای به خدابرسی وجواب بعضی سوالاتت روبگیری حتما کتاب سلام بر ابراهیم ۱و۲ روبخون اونوقت خیلی چی ...

اصلا انگار یچیزی درست نیست برای من 

من به خدا اعتقاد دارم ولی نمیدونم چرا هرکاری میکنم نمیتونم نماز بخونم 

انگار برام قفله این موضوع 

فقط میخوام خدا ی راهی ی نشونی ی چیزی نصیب من کنه فقط من دیگه نمیدونم باید چکار کنم 

و مرسی از توصیه اتون چشم سعی ام رو میکنم 

اصلا انگار یچیزی درست نیست برای من  من به خدا اعتقاد دارم ولی نمیدونم چرا هرکاری میکنم نمیتونم ...

توکتاب سلام بر ابراهیم۲ دقیقا این چیزایی که فرمودین حتی بیشترش واسه خیلیا پیش اومده وتعریف کردن که بعدش چه اتفاقاتی براشون افتاده...ازهمین هفته شروع به خوندش کن چون حتی یه ثانیه هم دیرواسه خوندنش اینقدر شیفتش میشی که بازم دلت میخواد بخونی و بهت قول میدم این همون راهی که دنبالش میگشتی...

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
توکتاب سلام بر ابراهیم۲ دقیقا این چیزایی که فرمودین حتی بیشترش واسه خیلیا پیش اومده وتعریف کردن که ب ...

مرسی چه بسا این همون راهی باشه که خدا جلوی من گذاشته باشه ، فقط حال دلم خوب بشه

مرسی عزیزم خیلی لطف کردین انشاءالله بهترینا قسمتتون بشه  

مرسی چه بسا این همون راهی باشه که خدا جلوی من گذاشته باشه ، فقط حال دلم خوب بشه مرسی عزیزم خیلی لطف ...

مطمئن باش همونه هیچ کارخدابی حکمت نیست...خواهش میکنم عزیزم‌کاری نکردم ممنون انشاءالله شماهم حاجت رواشین