2777
2789

من ۴۰ سالمه و دو تا پسر ۱۰  ۱۱ ساله دارم.بنابر دلایلی هیچکسی رو بجز همسر و بچه هام ندارم...۱۰ ساله حملات پانیک دارم که با دارو مهارش می کنم...الآنم ورزش و رژیم کنار هم دارم....من سالهاست نخندیدم...نزاشتند بخندم...تو رو خدا راهی نشونم بدین،برنامه ای ،چاره ای که منو بچه هام خوش بگذرونیم.خیلی عذاب وجدان دارم...احساس می کنم مادر لایقی نیستم گاهی میگم چرا مادر این طفل معصوم ها شدم...فقط می‌خوام با بچه هام خوش بگذرونیم  طوری که زمان یادم بره...می‌خوام بعد ازین مادر شادی باشم.کمکم کنید بخندم و شاد باشم و مثل امروز که از صبح گریه کردم چرا مادر شوهرم بهم اتهام دزدی زد و بعد وسایلش پیدا شد و عذرخواهی نکرد و آبروم رو برد،من بتونم ریلکس باشم...و تاثیری در آرامشم نداشته باشه...چون کسی رو ندارم و بچه هام هستند می‌خوام دوباره شروع کنم.منتظر شنیدن یا خوندن پیامهای زیباتون هستم

اول شکر گذاری کن تو دلت 

از چیزای کوچیک لذت ببر و شکر کن

انقدر حس خوب میاد سراغت که نگو

ذهنتو مثل یه خونه ی رویاییت تصور کن

تمام فکرتو از هرکس و هر چیز خالی کن سخته شاید بیشتر از یه هفته طول بکشه

من این کارو کردم عالی بود

بعد تنها چیزایی که باب میلت هست رو وارد ذهنت کن

گاهی چیزایی خلاف میلت میبینی یا میشنوی یه مسیر براش باز کن بریزشدن بیرون

این یه تمرینه ذهنیه

هرچیزی میبینی یا میشنوی بگو ایا من توش دخیل هسام در قدرت اراده و تصمیم من هست اگر نه واقعا تامل نکن بگذر ازش

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی بود مرسی گلم♥️🙏

قربونت

بزرگترین کمکو خودت به خودت داری میکنی که میخای شاد باشی

مگه ادم چقدر عمر میکنه

که اونم بخواد تو ناراحتی و غم اینکه کی چی گفت بگذرونه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

مرسی مهربونم ،🥲🙏

😚😙