2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا نمیدونم میشه گف خنده دار یا نه باید خودت اون لحظه ببینی خنده دار شه یه بار رفته بودیم عروسی بعد داماد خیلی سنگین و خشک رفتار میکرد یهو وسط رقص پاش گیر کرد به لباس عروس یهو افتاد وسط سالن😂😂وای همه روده بر شدن😂😂😂

روزای تیره شبای تارو..خیلی وقته فهمیدم کسی نیس اون بالا..خدایی نداره هوای ما رو:)🥀🖤🕊️
عزیزم کاری ندارما ولی الان ی عده میان میریزن سرت ک شب احیا.... 

طرفا مگه نرفتن مسجد؟شب احیا قران بگیره سرش نه تو نی نی سایت بچرخوالا😂بزار بخندیم بگو

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

قفل در کلاستون خراب بود باید از بیرون انگشت میکردی توش میچرخوندی تا باز میشد یبار ناظم اومد انگشتشو کرد تو در من از این ور انگشتشو با گیر رخت گرفته بودم اخرش انگشتش گیر کرد آتش نشانی اومد کلا درو از ریشه کند😐💔 اون موقع از خنده به هزار تیکه تقسیم شدم الان ک یادم افتاد خیلی ناراحت شدم خدا منو ببخشه😂

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بچه بودم عیدبود رفته بودیم خونه عمم/ شیرینی شکلات و اجیل همه چی عمم آورد پذیرایی کرد بعد برد گزاشت تو خرپشت،،،، منم یواشکی رفتم سراغشون مشغول خوردن بودم ک عمم اومد بالا نمیدونم چی میخاس برداره منم ترسیدم و یهوگفتم سلام😂اونم گفت سلام😂 بعدش رفت. وای انقدر خجالت زده شدم😑