2777
2789

چند بار پیش اومده دیدم خانمای نی نی سایت به هم راهنمایی میدن که به شوهرت ابراز علاقه نکن پررو میشه یا مثلا لی لی به لالای مردا نباید گذاشت و این دست مسائل. 

ولی راستش من اینجوری فکر نمی کنم، من معتقدم آدمی که از لحاظ روانی سلامته، هم توانایی اینو داره که محبتش رو ابراز بکنه و هم پذیرای محبت دیگران هست. 

یعنی اگه بهش محبت کنی خودشو گم نمی کنه یا پرتوقع نمیشه. 

به نظر من و طبق تجربه شخصی خودم، ابراز علاقه و محبت به اندازه باعث گرمی رابطه زن و شوهری میشه و جلوی یکنواختی رو می گیره. خلاصه که من میگم در خرج کردن محبت نباید خسیس باشیم! من گاه به گاه شعر عاشقانه ای متنی یا حتی دوستت دارم ساده ای حواله شوهرم می کنم و صدبرابرش بهم بر می گرده! 😍💕❤

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

اوناکه میگن کاربرمعمولی نیستن

آلبانی نشینهای منافقن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ابراز محبت که باید کنی ولی افراط توش نباشه و اینکه خب همسر شما قدرانه همه اینجور نیستن بعضی مردا واقعا به قول شما نباید لی لی به لالاشون گذاشت کلا نه خیلی لوس نه سگ و گربه به نظرم😂

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری
اوناکه میگن کاربرمعمولی نیستن آلبانی نشینهای منافقن

وای 😂😂😂 

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
خودت میگی ابراز کنه!!!والا شوهر من اگه بدون سر نیام جلوش نمیفهمه اصلا😐😐😐

عجب 

یه سری کاربرا کلا هم همسر خودشون همه همه مردای عالم رو میکوبن!! شما بی اندازه به همسرت محبت کن عشق بده تا عشق دریافت کنی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
وای 😂😂😂 

کلاکارشون اینه

جالبه عین کفتارباهم هم حمله میکنندبه اون تایپیک وکسانیکه طرف رودرست راهنمایی میکنه روشروع به دیوانه واحمق و.....خطاب میکنند

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
خب شاید همه اقایون شبیه ب همسر شما نباشه  اونوقت تجربه شخصی شماجیه

افرادی که از نظر روانی سالمن ظرفیت پذیرش محبت رو دارند. منم گفتم ابراز محبت در مقابل آدم سالم نه تنها ضرر و عواقب بدی نداره که حتی باعث میشه اون عشق و محبتی که میدی چند ب ابرش بهت برگرده

می خوام بگم اینکه نسخه کلی بپیچیم که مردا لیاقت محبت ندارند اشتباهه.

لایک گنده👍🚶

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎