2777
2789
عنوان

چرا تو نی نی سایت مدام میگن به شوهراتون رو ندید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 47 پست

یادش بخیر منم خیلی مثل شما فکر می کردم🥲

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بنظرم من باید تو هر چیزی تعادل حفظ کرد

اگ دیدی محبتت جواب نیدع باز محبت کن

اگ پررو شد محبتت کم کن ک طرف مقابلت یکم بیاد سمتت و محبت کنه 

اینطوری هیچکدوم دلزده  نمیشن

دقیقا مثل ترازو دو تا کفه ک داره یک کفه ترازو زن و یه کفه دیگ مرد

نباید یکی از این دو تا کفه بیش از حد سنگینی کنه 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امتحان کن هماهنگ میپرن روت😁😂🤣🤣

والا خیلی اهمیت نمیدم! استعداد عجیبی در نادیده گرفتن آدمای آسیب رسان و سمی دارم!

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

دقیقا آدمی که از نظر روحی  و روانی سالمه پذیراست 

به عنوان مثال من خودم مشکلاتی تجربه کردم که بی احساس شدم مخصوصا از روبرو تو مجازی سه چهارتا قلب و جمله عاشقانه کافیه اما از روبرو مثل یخ میمونم

پس ادمای اط جنس من فقط تراپی جوابگوعه براشون😊 

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️

افرینننن واقعا😍

منم همینطورم.. و محبت کردنو خیلی دوس دارم مخصوصا به همسرم..

و یه چیزیه که متاسفانه جا افتاده زن ذلیلی و محبت نکن سوارت میشه ووووو امثال اینا

ولی دنیا دست خود آدمه سختش کنی سختم بهت میگذره❤️

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹
افرادی که از نظر روانی سالمن ظرفیت پذیرش محبت رو دارند. منم گفتم ابراز محبت در مقابل آدم سالم نه تنه ...

من فکر می کنم اینجا بحث کلمات عاشقانه و محبت نیست. در واقع اون خانمها می گن به خاطر اینکه طرفتو دوست داری، از خط قرمزهات نگذر، خودتو عوض نکن. جوری نشه که فکر کنه شما بدون اون می میری پس می تونه هر رفتاری که خواست بکنه می تونه فکر کنه فقط خواسته ی اون مهمه و خواست خانم تو زندگی ارزش نداره.اگر خانم مطابق میل شوهر رفتار نگنه، شوهر قهر کنه و اخم وتخم کنه و  فورا خانم کوتاه می اد. 

منظور از اینکه لی لی به لالاش نذار اینه.

من فکر می کنم اینجا بحث کلمات عاشقانه و محبت نیست. در واقع اون خانمها می گن به خاطر اینکه طرفت ...

نه عزیزم منظور من دقیقا ابراز محبت کلامی بود. منظورم اینه که دیدم گاهی توی نی نی سایت خانما به هم توصیه می کنن که ابراز محبت کلامی نکنن. موردی که شما میگین بحثی است علی حده

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
 من فکر می کنم اینجا بحث کلمات عاشقانه و محبت نیست. در واقع اون خانمها می گن به خاطر اینکه طرفت ...

دقیقا👌👌👌

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

به نظرم کسی که محبت ندیدی ازش چطور محبت کنی؟سرد میشه آدم کم کم

اگه همه شرایط زندگی اوکیه و گره فقط توی قسمت ابراز محبته شما می تونید با محبت کردن به اون فرد، بهش یاد بدید که چطور عشقش رو ابراز کنه.

به نظرم این مدل توصیه ها از خانم هایی هستش که از خودگذشتگی افراطی کردند و اسمش را گذاشتن محبت کردن...

مثلا اقا میگه چیزی میخوای برات بخرم؟ خانم میگه نه ...

بعدش دیگه اقا چیزی نمیخره و خانم فکر میکنه نباید محبت میکرد!

بعد نتیجه میگیره که باید خودم را بگیرم و ...

یک خانم هم باید خودش را دوست داشته باشه و برای خودش ارزش بده و به موقع بخره و بخوره وبپوشه، ولی با همسرش مهربون و گرم هم باشه و اینها نه تنها منافات ندارند بلکه تکمیل کننده هم هستند 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

به نظرم این مدل توصیه ها از خانم هایی هستش که از خودگذشتگی افراطی کردند و اسمش را گذاشتن محبت کردن.. ...

کاملا درسته. طبق معمول خیلی قشنگ و رسا گفتین عزیزم. ❤🙏