2777
2789
عنوان

زنگ او پیام رو مخی

136 بازدید | 7 پست

دوستان من ۵ سال ازدواج کردم یه خواهر شوهر ۵۰ ساله دارم که از اول باهام رابطه خوبی نداشت و کلا زندگی مارو با زنگ او پیاماش که همش دخالت بود بهم می‌ریخت، ما دوسال رابطمون کم در حد سالی یه بار کردیم سه سال اول هم که میرفتیم کلا صمیمیت خاصی نبود الان باردارم هر روز زنگ میزنه و اگه جواب ندم پیام بد میده بهم که چیه چرا جواب نمیدی از چی ناراحتی از این حرفا ، کلا رابطمون رسمی بود الان درکش نمیکنم چرا دم به دقیقه اس ام اس میزنه سلام چطوری یا اگه جواب ندم انقدر زنگ میزنه تا جواب بگیره ، واقعا تو این بارداری استرس زیادی بهم داد نظرتون چیه

دنبال چیز خاصیه ک نگفتی بهش ☹️🙄

نه بابا مثلا چه چیز خاصی ، شش سال عقد کردم پنج سال عروسی تو این مدت چهارتا کلام بینمون رد بدل نشده از بس انورماله الان با زنگ پیامش واقعا رو مخمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجبا 😑 شوهرت چیزی نمیگه بهش؟

یه بار شروع کرد هرروز رنگ زدن من بالاخره باردارم بعضی روزا حوصله مامان خودمم ندارم حتی ، جوابشو که ندادم پیام بد داد زنگ زدم به همسرم گفتم اونم شست پهنش کرد ولی فقط یه ماه بیخیال شد دوباره شروع کرد شوهرم میگه هرکی بود این شکلی حالشو میگرفتم بیخیال میشد میگه نمیدونم چرا بازم پیام میده شوهرم میگه انورمال دیوونس