2777
2789

طرفمو دوس دارم ولی عیبام زیاده و اونم هر بار یکیشو ب رخم میکشه حالم بد میشه

از طرفی حس میکنم تنها باشم بهتر پیشرفت میکنم اما میترسم بعدا ناراحت شم چون خیلی دوسش دارمو قصدمون جدیه

2 سال و خورده تو رابطه ایمو چن ماهی هس بینمون صیغه خونده شده 

چیکار کنم؟پسر خوبیه ولی رکه و هر چیم بد باشه سریع میگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادمی که دوست دارع هیچقوت یچیزی تو سرت نمیزنه مطمئن باش

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

اگه دوست داشت عیب هات رو نمی‌دید 

رابطه ات رو با این آدم تموم کن فوقش چند وقت قراره ناراحت باشی ولی بهتر از اینه که با کسی باشی که یجورایی بهت توهین میکنه و آزارت میده با حرفاش 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ادمی که دوست دارع هیچقوت یچیزی تو سرت نمیزنه مطمئن باش

زدن ک ن...مثلا میگ چشت فلانه...یا پوستت فلان...یا خانوادت فلان کلا عادت داره ب مسخره و اینکه چیز منفی دربیاره

اگ میخایش باید پوستت کلفت باشه و واست مهم نباشع اگ میبینی الان اذیت میشی و تحملش نداری بری زیر ی سقف اوضاع بدترم میشع و اگ تحمل نداشته باشی مجبوری ب طلاق

همه این سختیام بخاطر اعتماد زیادی بود ک داشتم پشیمون نیستم ولی امیدوارم ناامید نشم 
زدن ک ن...مثلا میگ چشت فلانه...یا پوستت فلان...یا خانوادت فلان کلا عادت داره ب مسخره و اینکه چیز منف ...

شعور رابطه نداره عزیزم

دوروز دیگه شما باهاش ازدواج کردی میخای ببریش تو جمع خانوادگی یا دوستی همین بی ادبی رو با بقیه میکنع شما روت میشه اصلا؟

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

با تمام احترامی که به شما و احساس عشق دارم باید بگم احساس شما به هم ، از منظر عشق نیست!

شما بهم عادت کردید، احساس وابستگی بهترین توصیف برای رابطه ی شماست.

دوست داشتن طرفین بهم، در ادامه احترام،صلح و آرامش،تفاهم، تعهد و رشد میاره.

همه ی ما میتونیم چه در ظاهر چه در اخلاقیات نواقص هایی داشته باشیم وقتی شریک عاطفیتون دائم شما رو در معرض عیوبتون قرار میده طوریکه حالتون بد میشه اونم با گستاخی(رک گویی تعریفش به این صورته که یک موضوع راجع به شما با نهایت احترام گفته میشه تا کمکی بشه برای رشد شخصی و افزایش عزت نفستون. نه تنها حالتون بد نمیشه بلکه باعث حس خود دوستی و پیشرفتتون میشه)به نظرم این رابطه در آینده دوامی نخواهد داشت مگر اینکه به این اخلاق پارتنرتون هم عادت کنید.

من اگر جای شما بودم حس قلبیمو پیش میگرفتم و آرامش روح و روانمو اولویت قرار میدم.