خونه مون مال کس دیگه ای بود ، البته خودمون جای دیگه خونه داشتیم . خونه درب حیاط نداشت !!! محله اش فرق داشت ، گویی غبار زمان همه چی رو عوض کرده بود . دلهره داشت . این آهنگ داریوش : وقتی که گل در نمیاد ، سواری این بر نمیاد ، کوه و بیابون چی چیه ، وقتی که بارون نمیاد ابر زمستون نمیاد ، این همه ناودون چی چیه. ترانه سقوط
هیچوقت خوابو به کسی تعریف نکنید مخصوصا خوابی که ازش وایب مثبت نگرفتید بد میارید
من مامانم قبلاً هر چی خواب میدید بهم میگفت
یه بار خواب دیده بود باردار هستم و لباس عروس تتمه(مجردم)
رفتم تصادف کردم
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب اگه اتفاقی بد قراره بیوفته ، ناشی از تقدیره ، تعریف کردن تنها نوعی آگاهی هست و تعریف نکردن هم فک ...
اشتباه نکنید قدرت تلقین رو دست کم نگیرید
وقتی یکی یه حرفی بهتون میزنه که ازش حس منفی میگیرید اون حس حتی شده واسه پنج دقیقه میره تو ناخودآگاه شما و یه جایی خودشو نشون میده
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اشتباه نکنید قدرت تلقین رو دست کم نگیرید وقتی یکی یه حرفی بهتون میزنه که ازش حس منفی میگیرید اون حس ...
خوب این هن هست . مسائل در جهان همشون به هم پیچیده هستند . نمیشه گفت علت اصلی چیه . یا اصلا وجود داره . ولی اگه در مورد خود ادم باشه ، میشه گفتد، به هر حال نوعی درد دل هست ولی در مورد دیگران ، شاید بعضی وقتها ، صلاح نباشه