2777
2789
عنوان

ذات مردا چرا اینطوریه🥲🥲

663 بازدید | 39 پست

ر.ل.م دوساله باهمیم از اول اینستا نداشتیم و قرارم بود نداشته باشیم امروز خیلی اتفاقی فهمیدم نزدیک یکساله اینستا داره !!!!! درسته اکانتش کاریه و فالورا بیشتر مردن

ولی بازم بهم برخورد 

از ی طرف میگم به روش نیارم بدتر پرو میشه مردا ذاتشون همینه ماهی هم هرچقدر سفت بگیری لیز میخوره 

از ی طرف میگم با اکانت فیک امتحانش کنم بهش بگم فهمیدم فک نکنه احمقم

شما میگید چیکار کنم ؟؟؟؟؟ 

اینو بگم ک این دفعه دومشه اولین بار هم ی پنهان کاری کرده بود که یک ماه کات بودیم قول داده بود آخرین بار باشه 😒😒😒

دلم خیلی گرفته 😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رل و اکس و دوست پسر و عشقم شوهر نمیشن

به والله قسم تمام اینها چون شرایط،ازدواج ندارند می خواهند مدتی با شما سپری کنند و ارضا بشن بعد میرن پی کارشون

چرا دخترا این‌قدر نمی فهمند.

پسرا دخترهای سنگین و دست نیافتنی را دوست دارند 

رل و اکس و دوست پسر و عشقم شوهر نمیشن به والله قسم تمام اینها چون شرایط،ازدواج ندارند می خواهند مدت ...

می‌دونم ولی اینم بگم ما قصدمون ازدواجه حتما مطمئن هستم که دارم ادامه میدم ....