2777
2789
عنوان

ذات مردا چرا اینطوریه🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 39 پست
رل و اکس و دوست پسر و عشقم شوهر نمیشن به والله قسم تمام اینها چون شرایط،ازدواج ندارند می خواهند مدت ...

یه سوال

برا ازدواجم نمیشه دوست شد؟

من میترسم دورم بزنه دروغ بگه با احساسم بازی  بشه

چیکار باید کرد؟

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف‌‌🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال برا ازدواجم نمیشه دوست شد؟ من میترسم دورم بزنه دروغ بگه با احساسم بازی  بشه چیکار با ...

۹۹ درصد پسرا تمایلی به ازدواج با دوست دخترشون ندارند به خاطر تنوع طلبی و نیاز جنسی و نداشتن شرایط ازدواج میان سمت دخترا

بعد که شرایطشون اوکی شد میرن سراغ دختری که به زعم خودشون آفتاب و مهتاب ندیده است

مردها دوست دارند زنشون را به دست بیارند و سنگین باشه نه دوستشون باشه چون فکر می کنن. در آینده زنشون با بقیه هم دوست میشه و خیانت میکنه

۹۹ درصد پسرا تمایلی به ازدواج با دوست دخترشون ندارند به خاطر تنوع طلبی و نیاز جنسی و نداشتن شرایط از ...

اره دقیقا

موافقمم

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف‌‌🤍
سآیت محدودیتی برای عضویت آقایون نذاشته

ولی ی مشت آقایون بی شعور ریختن تو سایت زنونه

مودبانه گفتم از تاپیکم خارج شو نزار طور دیگه ای برخورد بشه نمی‌خوام هیچ پیامی ازت ببینم هری 

ولی ی مشت آقایون بی شعور ریختن تو سایت زنونه مودبانه گفتم از تاپیکم خارج شو نزار طور دیگه ای برخورد ...

🙄

اسی اگه قرار گذاشتید و ضده زیرش اژیر خطره ولی تو حس میکنی دروغگوهه يا میدونست حساسی بهت نگفته؟

از این دلم گرفته برا بار دوم پنهون کاری کرده واقعا ناراحتم از دستش پسری نیست ک اهل خیانت و دوس و رفیق باشه ولی  هرچند ک بخاطر شرایط کاریش نصب کرده منو بدجور دل زده کرده نمی‌دونم به روش بیارم یا نه ؟ شما چی نظر میدی عزیزم