2777
2789
عنوان

کمک دارم کچل میشم😭😭

220 بازدید | 13 پست

سلام

موهام همش میریزه فرقم خلوت شده موهام خشکه همش هم به هم میپیچه 

شامپو و یا ماسک مویی سراغ ندارین که واقعا اثر داشته باشه؟

شامپو برای موی خشک چی بزنم؟

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

برو متخصص پوست و مو. اول باید دلیلشو پیدا کنی که چرا می‌ریزه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو متخصص پوست و مو. اول باید دلیلشو پیدا کنی که چرا می‌ریزه

اشتهام  کم شده نمیتونم غذا بخورم خوب

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

ماسک مو من از یه ادم درست حسابی پرسیدم گفت مارک vinaبگیر

بعد گفتن روغن زیتون و روغن کرچک رو قاطی کن تو خونه نگهدار هر روزی که رفتی حموم دوساعت قبل یکم اب پیاز رو با یه مقدار از این روغن قاطی کن بزن به سرت دوساعت بمونه بعد برو حموم منم تازه شروع کردم میگن خیلی عالی تو رشد مو تاثیر داره

ماسک مو من از یه ادم درست حسابی پرسیدم گفت مارک vinaبگیر بعد گفتن روغن زیتون و روغن کرچک رو قاطی کن ...

مرسی عزیزم

اشتهام  کم شده نمیتونم غذا بخورم خوب

خب پس اول درمان اینو پیدا کن و برو مشاور تغذیه که اشتهات نرمال شه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

کچل کن

چرا کچل کنم؟

مشکلی ندارم

عزیزم باید دلیل ریزش موهاتو بدونی؟؟ داخلی؟؟ کم خونی؟؟ کم کاری نیرویید؟؟ بیرونی؟؟ کراتین؟؟ دکلره؟؟

کاهش وزن شدید زیبا