2777
2789
عنوان

همفکری برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 3969 بازدید | 84 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب آیا با خواستگارتون در این مدت صحبت کرده اید؟ نظر ایشون در مورد پاسخ منفی شما چی بوده؟ الان انتظار ایشون از شما چی هست؟ در بهترین حالت دوست دارید ایشون چه اقداماتی انجام بدن و فضا چطور تغییر کنه؟

[در چنین شرایطی نباید عجولانه رفتار کنید و یا تصمیم ناگهانی بگیرید، واکنش شما هم بیشتر از روی احساس خشم، عصبانیت و یا لجاجت بوده است. بهتر است با خود ایشان تماس بگیرید، به همدیگر فرصت و زمان کافی بدهید تا در آرامش تصمیم سنجیده تر و معقول تری بگیرید. در حال حاضر هر دو آشفته هستید قرار نیست نه به سرعت قرار ازدواج بگذارید و نه خواستگاری را به کل کنسل کنید. در روزهای آینده صحبت کنید و ببینید چطور می‌تونید خواسته هاتون رو بهم نزدیک تر کنید.

خانم مجلسی عزیز من چیکار کنم بنظرتون حرف خانوادم درسته چطور تو جیهشون کنم  مادرم به هیچ صراطی مستقیم نبس واقعا شرایط سختی رو تحمل میکنم و دلایلشون از نظرم معقول نیس

وجود حمایت و رضایت والدین شما اهمیت زیادی دارد (در صورت نبود رضایت خانواده تان بعداً مشکلات دیگری ممکن است برایتان پیش آید)...اگر از وضعیت مالی خانواده ایشان رضایت ندارند، سعی کنید با تاکید بر نکات مثبت خواستگارتان و خانواده شان (توامندی ها، استعدادها، ویژگی های مثبت شخصیتی)  وضعیت نامطلوب از دید ایشان را جبران کنید و به حالت تعادل برگردانید‌.

خوب آیا با خواستگارتون در این مدت صحبت کرده اید؟ نظر ایشون در مورد پاسخ منفی شما چی بوده؟ الان انتظار ایشون از شما چی هست؟ در بهترین حالت دوست دارید ایشون چه اقداماتی انجام بدن و فضا چطور تغییر کنه؟

ایشون ب شدت ناراحت شدن انتظار دارن ب پدر یا برادرم بگم اما میدونم مخالفن

به نظرم الان اگر شما اصرار کنید خانواده تان بیشتر مقاومت می کنند و در موضع خود اصرار می ورزند. لازم است کمی قضیه را به تاخیر بیندازید.... اما در کل  

خواستگار شما چه ویژگی های مثبت و نقاط قوتی دارد که شما بتوانید روی آنها تاکید کنید؟ 

سلام خسته نباشید. یه سوال داشتم. من یک سری وسواس فکری دارم که خودمو اذیت میکنم. البته دارم پیش مشاورهم میرم و سعی میکنم که بهتر بشه و احساس میکنم رو به بهبود هستم ولی خیلی آروم. مدتی میشه با پسری دوستم که از آشنایان هستند. قبلا شخص دیگری تو زندگی ایشون بوده اما تو زندگی من نه. خیلی همدیگرو دوست داریم و حتی همه تلاششو میکرد تا کارش درست بشه.همیشه تو همه سختیا کنارم بود و هست و تنهام نمیذاره. احساساتشم خیلی راحت میگه مثلا هم بهم میگه دوست دارم هم تو عمل ثابت میکنه. اما مدتیه نسبت بهم سرد شده و کمتر مسیج میده... خب من میدونم که کاری که مطمئن بود حتما براش جور میشه و از این طریق سربازیشم راحت تر میرفت جور نشده و همه چیش بهم ریخنه... امتحانای ترمش هم که دانشجوی دکتری هست هم شروع میشه... دیگه مثل قبل بهم نمیگه دوست دارم فقط مشکلی برام پیش اومد که بهم مبگفت اگه میخوای بیام ببرمت دکتر و هر شب با یه زنگ یا اس ام اس فقط حالمو میپرسه.

ازاش 2 بار تو 2 هفته پرسیدم هنوز من رو دوست داری؟ دفعه اول گفت آره این چه حرفیه... و دفعه دوم گفت من فقط حالم خوب نیست

رابطه هامون با خانواده همدیگه هک شکر خدا خیلی خوبه... مادر من عاشق اون و مادر اون هم از خداشه من عروسش بشم

حالا سوالم اینه که: من پیش مشاور رفتم و بهم گفت مردا برعکس ما خانوما اهل حرف زدن نیستن خیلی و خیلی درباره مشکلاتشون حرف نمیزنن و وقتی مشکل دارن ترجیح میدن تنها باشن و من نباید از دستش ناراحت بشم.فقط بهش فرصت بدم و اینکه گفت اگه هنوز دوست نداشت حالتم نمیپرسید و براش مهم نبودی چون یه شخصیتی که داره اینکه اگه یه چیزیو از ذهنش بخواد پاک کنه بهو این کارو میکنه و کم کم و با هیچ کس تعارف نداره. 

شما نظر و حرف مشاور من رو قبول دارین؟ نظر دیگه یا راهنمایی دیگه میتونین بکنین منو؟

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

تیم کلینیک مشاوره نی نی سایت مجموعه سمینار های مادر کافی را بصورت رایگان برگزار می کند.
این سمینار ها تحت عنوان مادر کافی است که هر کدام از آنها به بررسی یک موضوع می پردازد...
عنوان سمینارها و زمان و مکان آنها را می توانید از سایت و شبکه های مجازی نی نی سایت دنبال کنید..

به دعوت  مرکز خرید پالادیوم سمینار و کارگاه های زیر در ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد:
از لینک زیر می تونید اطلاعات کامل رو بخونید:(همونجا هم می تونید نظر بدید یا سوال بپرسید)
سمینارهای مادر کافی(رایگان)

سلام خسته نباشين.من دوتاسوال دارم. يكيش اينه كه من ٤ساله ك بايكي درارتباطم و ازهمه نظر قبولش دارم خيليم دوسم داره.. تنها مشكلمون اينه ك شرايطش فعلا براي ازدواج جور نيست.داره ارشد ميخونه وسربازيم نرفته هنوز.بنظرتون بااينكه الان ١سال و نيمه ك از هم دوريم كاردرستيه دوسال ديگه هم صبركنم تا سربازيشو بره بعد ب خونوادش بگه؟ خودش ك ميگه ميخوام اول شرايطم اوكي بشه بعد ب خونوادم بگم.از اينكه ميخوادم مطمئنم ولي سختشه ك الان ك هيچي نداره ب خونوادش بگه يكيو ميخوام.درضمن ميدونم ك حتي اگه الانم بياد خونواده خودم قبول نميكنن.فقط ميخوام بدونم بنظرشما اگه الان ب خونوادش بگه بهتره يا بذاريم بعد از سربازيش بگه.

دوست گرامی شما چند سال دارید؟ به تحصیلات و شغل خودتون اشاره ای نکردید. ترجیحاً بهتر است برنامه و قول و قرارتان شفاف باشد (بعد از چند سال انتظار تازه خانواده ها مخالفت نکنند)، در کل دوستی طولانی را توصیه نمی‌کنم. 

آیا پس از اتمام دوران خدمت، فرصتی برای پیدا کردن شغل نیز لازم دارند؟