2777
2789

سلام 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اپتامیل ۱ 

ولی تجربه ی من میگه تا میشه شیر مادر بخوره 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
اپتامیل ۱ ولی تجربه ی من میگه تا میشه شیر مادر بخوره

ازتجربت میشه بگی

امتامیل ۱ مناسبه واسش؟یا متخصص باید بگه حتما

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تایپیک قبلیتو خوندم چیزی رو تجربه داری میکنی که من تجربه کردم یه شب از ۹ شب تا ۳ صبح وقتی سینه رو از دخترم میگرفتم گریه میکرد فقط زمانی آروم میشد که میک میزد یادم اومد بعد ۶ ساعت که تو بیمارستان مشاور شیردهی گفته بود ۴۰ دقیقه شیر دادی از هردو سیته اگه باز خواست میک بزنه انگشتت رو بشور ناخنت رو بگیر بذار تو دهنش میک بزنه اینکارو کردم و دیدم دخترم با میک زدن انگشت هم آروم شد منم همش توهم اینو داشتم نمیتونه خوب شیر بخوره یا شیر سیرش نمیکنه فرداش رفتم دکتر بهش گفتم بهم گفت تو این سن کاملا طبیعیه و نوزاد ولع مکیدن داره بهم گفت یه پستونک کوچیک بگیرم رفتم سیسمونی گفتم یه مدل ارتودنسی داره نمیگیره گفتن بادومی بگیر اونو کوچیک ترین سایزو گرفتم دیگه با سلام و صلوات اولش نمیگیره باید بچپونی تو دهنش ولی بعد یک دقیقه که تو دهنشون جا بیفته نگه میدارن و میمکن مشکلت حل میشه اینجوری الان دختر من ۴۸ روره هستش بازم دوست داره زیر سینه باشه ولی با همین روش آرومش میکنم

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
ازتجربت میشه بگیامتامیل ۱ مناسبه واسش؟یا متخصص باید بگه حتما

تجربه مو برات نوشتم 

مستقیم از داروخونه میتونی بگیری ولی اینکارو نکن

تجربه مو برات نوشتم مستقیم از داروخونه میتونی بگیری ولی اینکارو نکن

چرا نکنم؟

تایپیک قبلیتو خوندم چیزی رو تجربه داری میکنی که من تجربه کردم یه شب از ۹ شب تا ۳ صبح وقتی سینه رو از ...

مرسی عزیزمم دقیقا منم از ۳ روزگیش پستونک دادم وباراول گرفت ولی دیشب پستونک نمیگرفت فقط شیرمیخاست اذیت شدم

من که نان میدادم به پسرم . شیرخشک بنظر من واقعا لازمه ادم یه وقت میخواد جایی بره بچه رو میخوااد بزاره خونه پیش کسی یا عروسی مهمونی جایی نمیشه همش بچه بغل درحال شیردادن بود مخصوصا ماه های اول که بچه ولکن نیست من پسرم فقط تا ۴ ماهگی خورد اونم یه مدت چون عروسی داشتیم همش دنبال خرید بیرون بودم بچه هم خونه بهش هی شیرخشک میدادن دیگه شسر خودمو به زور میخورد ترسیدم دیگ شیر خودمو نخوره یه هفته شیرخشک ندادم بعدش که دوباره شروع کردم دیگه نخورد.

میخواین شیرخشک بدین  اولا روزی یه بار یا دوبار به مرور که سنش میره بالاتر بیشتر کنید شیر خودتون هم حتما بدید . وه به هیچچچچچ وجه الکی شیرو عوض نکنید اول تحقیق کنید انتخاب کنید چه شیری میخواید بدید دیگه تا وقتی که لازمه عمون مارکو بدید مگر اینکه به بچه نسازه که باید عوض کرد واگرنه هی بخواین عوض کنید دیگه نمیخوره.

پستونک ارتودنسی هم واقعا خوبه به قول دوستمون بعضی وقتا بچه ها الکی میخوان میک بزنن فقط. من تا ۸ ماهگی به پسرم دادم خیلی هم راحت ازش گرفتم فقط همین مدل ارتودنسی بگیر مدلای معمولی فامیلمون میداد یه سره هم دهن بچه بود بچه حالت فکش عوض شده بود .

مرسی عزیزمم دقیقا منم از ۳ روزگیش پستونک دادم وباراول گرفت ولی دیشب پستونک نمیگرفت فقط شیرمیخاست اذی ...

قطع به یقین میگم مشکلش گشنگی نبود احتمالا یه دل دردی داشته یا همچین چیزی دختر منم اولین بار دقیقا شب هشت روزگی که فرداش بشه نه روزه اینکارو کردش واقعا اذیت شدم میفهممت

من که نان میدادم به پسرم . شیرخشک بنظر من واقعا لازمه ادم یه وقت میخواد جایی بره بچه رو میخوااد بزار ...

آخ آخ چ بد 

سلام هولوگرامی جون خوبی مبارکه به سلامتی زایمان کردی همش تو فکرت بودم

سلام قشنگ من فداتت ممنونمم

آره باز دغدغه هام تغییر کرده خخخ یسره اینجا سوال میپرسم 

سلام قشنگ من فداتت ممنونمم آره باز دغدغه هام تغییر کرده خخخ یسره اینجا سوال میپرسم

🤭ایشالا قدمش خیر باشه براتون برا منم دعا کن زایمان راحتی داشته باشم خیلی استرس دارم 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

🤭ایشالا قدمش خیر باشه براتون برا منم دعا کن زایمان راحتی داشته باشم خیلی استرس دارم

ممنون گلمم

انشالله عززیزم یسلامتی ودل خوشی بغل بگیریش