2777
2789
عنوان

پیشنهاد فیلم و موزیک

738 بازدید | 32 پست

درود

بیاید چنتا فیلم و موسیقی بهم پیشنهاد بدیم.

فیلمای پیشنهادی من:

Shutter Island

The Prestige

The Platform

(مورد آخر رو اگه زیر 15سال هستین، نبینین)

موزیک های پیشنهادی من:

Calvin Harris - Desire (with Sam Smith)

Romy - She's On my Mind

Bobby Caldwell - What You Won't Do for Love

پلتفرم فوق‌العاده ست واقعا. از اون فیلماست که همه باید ببینن.

فیلم مورد علاقه من Dune هست.

آهنگای مورد علاقم 

My life, I don't like myself, giants از ایمجین دراگونز

Lili از aaron

و موزیکای ساخته هانس زیمر و ایناودی

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

پلتفرم فوق‌العاده ست واقعا. از اون فیلماست که همه باید ببینن. فیلم مورد علاقه من Dune هست. آهنگای ...

آره واقعا خیلی خوبه. با اینکه شاید در نگاه اول سطحی به نظر برسه ولی بعد دوبار دیدنش فلسفه پشتش رو کم کم میفهمی.

دوس داشتی اون دوتای دیگه رو هم ببین.

Dune هم واقعا قشنگه با اینکه من نتونستم هیچکدوم از نسخه هاشو بیشتر از یه بار ببینم.

موزیک هم کارای Imagine Dragons رو قبول دارم و خیلی هم دنبال میکردم یه موقع. اون کاری هم که برای Leauge of Legends زدن خیلی دوس داشتم. (Warriors بود اگه درست یادم باشه)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره واقعا خیلی خوبه. با اینکه شاید در نگاه اول سطحی به نظر برسه ولی بعد دوبار دیدنش فلسفه پشتش رو کم ...

من dune قسمت اول رو هفت هشت بار دیدم. منتظرم کیفیت دیجیتال قسمت دومش بیاد که قشنگ با عشق ببینمش.

Warriors که عشق منه. پارسال هم برای یه بازی دیگه ساندترک ساختن به نام children of sky. اونم خیلی قشنگه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من dune قسمت اول رو هفت هشت بار دیدم. منتظرم کیفیت دیجیتال قسمت دومش بیاد که قشنگ با عشق ببینمش. Wa ...

اونو گوش ندادم، الآن تو اسپاتیفای اددش میکنم به library فردا لذتشو ببرم ✌️

البته من قبلا گروه های پاپ راکو خیلی دوس داشتم الآن چن سالی میشه سلیقم پیچیده سمت الکترونیک و R&B / Soul. 

تو پاپ راک ها Coldplay, Maroon5, onerepublic و ... رو هم خیلی دوس داشتم.

فیلم دیگه چی دیدی و خوشت اومده؟

خودم یه هفته میشه Killers of the Flower Moon رو گرفتم هنوز وقت نکردم ببینمش! 

اونو گوش ندادم، الآن تو اسپاتیفای اددش میکنم به library فردا لذتشو ببرم ✌️ البته من قبلا گروه های پ ...

من زیاد در بند سبک موسیقی و اینا نیستم. از خواندده‌های محدودی هم لذت میبرم. توی ایمجین دراگونز هم از این خودساختگی و برون ریزی و دلی بودن کارشون لذت میبرم. سخن که از دل برآید بر دل نشیند.

من خیلی وقته می‌خوام memento و identity رو ببینم حسش نیست.

تازگی silence of lambs, get out, dogtooth رو دیدم. بد نبودن ولی انتظار داشتم خیلی قشنگ تر باشند.

دیگه از فیلمای موردعلاقم beautiful boy و a rainy day in newyork هستن.

از ساخته‌های نولان و فینچر هم معمولا لذت میبرم.

من زیاد در بند سبک موسیقی و اینا نیستم. از خواندده‌های محدودی هم لذت میبرم. توی ایمجین دراگونز هم از ...

Memento فک کنم اولین کار بلند نولانه اگه اشتباه نکنم. اون زمان که برای اولین دیدمش اصن متوجه ش نشدم. بعد چند سال دوباره دیدمش بازم چیزی ازش نفهمیدم.

ولی سکوت بره ها بدجوری قشنگه لامصب! مخصوصا اگه زمستون ببینیش! 

Memento فک کنم اولین کار بلند نولانه اگه اشتباه نکنم. اون زمان که برای اولین دیدمش اصن متوجه ش نشدم. ...

من زیاد باهاش حال نکردم. احساس میکنم سینمایی یه جورایی در ژانر جنایی و تریلر روانشناسانه حق مطلب رو ادا نمیکنه. باید سریال باشه که قشنگ تمام شخصیتا رو بشناسی و باهاش ارتباط بگیری.

من از همین پیچیدگی نولان خوشم میاد. هنوزم که هنوزه فیلم تلقین رو درست نمی‌فهمم ولی از دیدنش لذت بردم.

من زیاد باهاش حال نکردم. احساس میکنم سینمایی یه جورایی در ژانر جنایی و تریلر روانشناسانه حق مطلب رو ...

ولی من خوشم اومد ازش، اتفاقا خیلی هم تحسین شده هستش.

کارای نولان که خوراکه انصافا. به جز Tenet و اوپنهایمر همه کاراشو بیشتر از چن بار دیدم.

اون Shutter Island که پست اول پیشنهاد دادمو دیدی؟ درسته که اسکورسیزی ه ولی به شدت از لحاظ روایت و داستان شبیه کارای نولانه. به نظرم اگه ندیدیش از دستش نده.

تنت

تلقین

استخراج

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

وجدانن استخراج رو میزاری کنار اونا!؟🥲 به خاطر گلشیفته دیدیش؟

😂😂

نه الان اینا اومدن تو ذهنم

نه بخاطر کریس دوسش دارم🥲کلا بازیشو دوس دارم،فیلم اکشنم همینطور

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

😂😂 نه الان اینا اومدن تو ذهنم نه بخاطر کریس دوسش دارم🥲کلا بازیشو دوس دارم،فیلم اکشنم همینطور

جدی !؟ 😂

پس اینم ببین، کلا کت و شلوار تنشه. قشنگ عشق کن 🥲😂

Men in Black: International