2777
2789
عنوان

پیشنهاد فیلم و موزیک

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 32 پست
جدی !؟ 😂 پس اینم ببین، کلا کت و شلوار تنشه. قشنگ عشق کن 🥲😂 Men in Black: International

مردان سیاه پوش؟

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اشتباه نکنم برای 2019 هستش این نسخه که کریس جونتم نقش اصلیه فک کنم

دیدمش🙂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

به نظرم اگه خیلی دوسش داری دوباره ببینش، ارزش داره :))

چشم😁

اوپنهایمر رو چجوری دیدی؟دارکست هم خیلی خوب بود که دیدی؟

اوپنهایمر که مستند بود! اصن مثه بقیه کارای نولان جذاب نبود با اینکه خط داستانی خوبی داشت! دارکست رو ندیدم!

آخرین کار اسکورسیزی (killers of the Flower moon) رو چن وقت پیش دیدم به نظرم فوق العاده قشنگ و مفهومی بود. از اون کارایی بود که سالها بعد میشه فهمید چه جواهری بوده!