2777
2789

ديگه خسته شدم زندگيم همش نا اميدى و استرس شده شوهرم همش در حال خيانت كردنه جرات حرف زدن ندارم چون حاشا ميكنه و ميزنه همه چيو ميشكنه ديگه بهش علاقه ايى ندارم منم و يه بچه ى نه ماهه وقتى حالم بده حوصله اين طفل معصومم ندارم خدا از شوهرم نگذره اميدوارم بميره

ما ز ياران چشم يارى داشتيم ....خود غلط بود آنچه ميپنداشتيم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نميدونم جرات اينكارو ندارم با اينكه اگه خوانوادم هم از اين كاراش باخبر شن پشتيبانم هستن اما چند تا دليل دارم اول بخاطر دخترم

من از طرف دخترت میگم  من رو از یه پدر خیانت کار دور کن 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

وضع ماليش خيلى خوبه من چند ساله خيلى زجر كشيدم نميخوام اينجورى بذارم برم حق دخترمو اين دختراى خراب بخورن و بعد با اينكه ازش بدم مياد اما اين هميشه جلو چشممه بهش يه والستگى مزخرف دارم

نميدونم جرات اينكارو ندارم با اينكه اگه خوانوادم هم از اين كاراش باخبر شن پشتيبانم هستن اما چند تا دليل دارم اول بخاطر دخترم

ببین عزیزم دخترت هم به مرور که بزرگ شه و غصه های تورو ببینه خیلی بیشتر ضربه میخوره

بنظرم مردا رو فقط در خیانت نباید بخشید

توکل میکنم به خدای بخشنده و مهربان . چراکه بهترین هارا برای من فقط و فقط خداوند میخواهد... خدایا شکرت و سپاسگذارم 

یعنی دخترت تو یه زندگی خالی از عشق و پر از نفرت بزرگ بشه براش بهتره تا با یک مادر شاد و پر انرژی و تو یک محیط مثبت باشه؟؟!!

این چه حرفیه همه ی زنا میزنن که به خاطر بچم تحمل میکنم؟! مطمئن باش بچه هم تو اون زندگی لطمه ی بیشتری میخوره

من خودم بچه ی طلاقم یادمه تو دعواهای مادر و پدرم همش دعا میکردم از هم جدا بشن که دیگه تو اون شرایط نباشم

بعد از جداییشون زندگیم آروم شد!

خداوندا مرا آن ده که آن بیست!  👌 😁            

نميدونم شايد اين كنراش اعتماد به نفسمو گرفته حالم خيلي زاره تهرانم تنهام خونوادم اينجا نيستن فقط چشمم به دره ببينم اين آقا كى تشريف مياره

وضع ماليش خيلى خوبه من چند ساله خيلى زجر كشيدم نميخوام اينجورى بذارم برم حق دخترمو اين دختراى خراب بخورن و بعد با اينكه ازش بدم مياد اما اين هميشه جلو چشممه بهش يه والستگى مزخرف دارم

مهریتوکامل بگیر

توکل میکنم به خدای بخشنده و مهربان . چراکه بهترین هارا برای من فقط و فقط خداوند میخواهد... خدایا شکرت و سپاسگذارم