2777
2789
عنوان

لطفا ميخوام فقط حرف بزنم مثل هميشه دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1873 بازدید | 71 پست

من انقد اشک ریختم تو زندگیم دیدم فایده نداره..زدم به بی خیالی

آرزو دارم که دل جایی گرفتارت کند/با رقیب تندخویی همسرو یارت کند/یک شبی آید به خوابت بعد چندین انتظار/دل تپیدن های شوق از خواب بیدارت کند

اره بابا بذار كنار صداقتو بگو عزيزم دارم ميرم دكتر پوست فلان قدر پوله وزيته فلان قدر پوله دارومه به روشم نيار اصلا خيانتشو زندگيتو خراب نكن اگه ميخواي جدا نشي فكر كن نامرييه نيست فقط پول بگير ازش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه خيلى دلم ميخواست يكى منو دوست داشت بخدا نه كه تعريف كنم اما همين ادم بخاطر ظاهرم منو خواست الان حسى كه به خودم دارم يه ادم بي ارزشم

ما ز ياران چشم يارى داشتيم ....خود غلط بود آنچه ميپنداشتيم

نميدونم انشالاه خدا به همه كمك كنه اين وسط يه نگاه به من بندازه ببخشيد ناراحتتون كردم بچم بيدار شد بايد برم

گلم عکستو نزاری بهتره چون دیگه نمیتونی پاک کنی

اره بابا.مردای تنوع طلب برای زنای غریبه کلی خرج میکنن.حتی ی اشنایی داریم بخاطر همین کاراش کلن ورشکسته شده جالبش اینجاس دست از دختربازی هنوزم نمیکشه.تموم زندگیشو باخته.مردای خیانتکار دو دسته اند،یک اونایی ک اشتباه کردن فقط.دو اونایی که مریضند.گروه دوم تا پیریشون درست نمیشن.چون یکبار همبستر شدن با فاحشه ها حریصترشون میکنه.خدا کنه همسر شما جزو دست اولی باشه.بعدشم شما الان افسرده هستی اولین حرکتو فقط برای خودت باید بزنی ن درجهت اصلاح همسر و زندگی.الان بشین ببین با چ کارهایی میتونی از شر این افسردگیت خلاص بشی.

پسر خاله: نون بگیرم!🙍

اره خيلى افسرده ام و شوهرم درست بشو نيست چون انگار اعتياد به اين روابط داره و با يكى دو نفر هم نيست يكبار گوشيشو ديدم شايد با ده نفرى حرف زده بود و قرار گذاشته بود

شازده کوچولو الان متاهلی ؟؟درس خوندی؟؟خوشبختی؟؟؟منم به خاطر بچه م دارم تو منجلاب دست وپا میزنم یعنی میگی اشتباهه؟؟

با یه مرد خوب از یه خونواده ی عالی ازدواج کردم پسرمم کمتر از دو ماه دیگه به دنیا میاد

درسمم به راحتی خوندم

احساس خوشبختی هم دارم خدا رو شکر

این چیزا به خود آدم بستگی داره نه به طلاق پدر و مادر

شاید اگه من و مادرم تو اون زندگی میموندیم الان بدبخت و افسرده بودیم!

خداوندا مرا آن ده که آن بیست!  👌 😁            
با یه مرد خوب از یه خونواده ی عالی ازدواج کردم پسرمم کمتر از دو ماه دیگه به دنیا میاددرسمم به راحتی خوندماحساس خوشبختی هم دارم خدا رو شکراین چیزا به خود آدم بستگی داره نه به طلاق پدر و مادرشاید اگه من و مادرم تو اون زندگی میموندیم الان بدبخت و افسرده بودیم!

خیلی برات خوشحال شدم عزیزم انشالله کوچولوت صحیح وسالم بدنیا بیاد و همیشهدخوشبخت و عاقبت بخیر باشی

اره خيلى افسرده ام و شوهرم درست بشو نيست چون انگار اعتياد به اين روابط داره و با يكى دو نفر هم نيست يكبار گوشيشو ديدم شايد با ده نفرى حرف زده بود و قرار گذاشته بود

فقط به خودت فکر کن.ببین دلت چی میخاد.فقط همونو انجام بده.به خودت عشق و حال بده.من هر وقت ناراحت میشم میرم ی عالم شکلات میخرم میخورم و مینوسم همه چیو.فک میکنمم مخاطبم یه فرشته است که منو دلداری میده !بعدش که حالم ی کم خوش شد فکر میکنم راه حل چیه.مشورت میکنم با یکی دونفر.چون وقتی دپرسم حرفای همه برام تکراری و مسخرست.از نصیحتهاشون خسته میشم.از اینکه جای من نیستن و درکم نمیکنن.ولی من شمارو درک میکنم.تو این جور شرایط باید با خانومهایی که ازنظرت خیلی الگواند و موفقن صحبت کنی.چون خانومایی که موضوعات مشابه شمارو دارن بیشتر نگران و دل اشوبت میکنن.تجربه شخصی خود منه!!!!

پسر خاله: نون بگیرم!🙍