2777
2789
عنوان

لطفا ميخوام فقط حرف بزنم مثل هميشه دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1873 بازدید | 71 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه زن خیانت کنه چرا سنگسارش میکنن ولی مردو میبخشن

چون تو دین ما مسلمونا زنا ضعیف و تو سری خور باید باشن.. فقط موندم اونیکه تو قرآن نوشته زن و مرد برابرن چیه

منمچشمام قبلنا سگ داشت👀 ولی الان رفته تو اخلاقم😐
نميدونم چه حسيه خودمم نميدونم اگه دوست داشتن باشه اينجور با نفرت ازش حرف نميزنم يا اصلا دوست ندارم ديگه سمتم بياد البته اونم خيلى با من سردى ميكنه اما شايد بگم عادته چون اولين كسى بود كه تو زندگيم بوده تا الان

اخی عزیزم.واقعن میفهممت.خیلی سخته تو شهر غریب دل خوشیت فقط ی نفرباشه و اونم نفهمه و خوردت کنه.تحقیرت کنه.کسی رو نداشته باشی باهاش دردل کنی اروم بشی.فقط خودتی و خودت و این ساعتهای کوفتی ک با بدبختی میگذرن😞😞👍

پسر خاله: نون بگیرم!🙍

عزيزدلم ٢تا راه داري يا طلاق يا اينكه ظاهر زندگيتونو حفظ كني جلو دخترتو خانوادت و ميگي وضع مالي همسرتونم خوبه به خودت برسي به پوستت به تيپت و باشگاه و عمل زيبايي و مسافرت داخلي و خارجي و....

حداقل از امكاناتش استفاده كني به جاي اينكه دختراي ديگه استفاده كنن 

من خودم خيانت ديدم درك ميكنم خيلي سخته ١مدت با راه دوم زندگي كردم اوكي بود بعد جدا شدم مجددا با همسرم ازدواج كردم البته من بچه نداشتم عزيزم ايشالا كه سر عقل بياد همسرتون❤️💋

نه دلم نميسوزه اما اين ادم شرايطش خيلى خاصه وقتى ازدواج كردم مثل بمب تو دوست و آشنا و حتى غريبه ها تركيد حوصله ندارم بهم بخندن و مسخره شم البته ميدونم ادم بايد به فكر خودش باشه الان قدرت اينكارو ندارم الان ٣٠ سالم شده ميترسم جدا شم تا ابد تنها بمونم بازم ميدونم حرفام ديوونگيه من هميشه واسه همه واهكار ميدم اما بخدا تو كار خودم موندم

ما ز ياران چشم يارى داشتيم ....خود غلط بود آنچه ميپنداشتيم
نميدونم چه حسيه خودمم نميدونم اگه دوست داشتن باشه اينجور با نفرت ازش حرف نميزنم يا اصلا دوست ندارم ديگه سمتم بياد البته اونم خيلى با من سردى ميكنه اما شايد بگم عادته چون اولين كسى بود كه تو زندگيم بوده تا الان

منم غریبم کسیو ندارم دلم فقط به شوهرم تو این شهر غریب خوشه اونم قبلنا بهم خیانت کرده و الان یه درصدم اعتماد ندارم بهش اونم زیاد به من ابراز علاقه نمیکنه باورت میشه من با این وضع بارداریم یه بار زنگ نمیزنه تو روز حالمو بپرسه ...همش یا مسخرم میکنه یا اذییت ...منم بخاطر بچه تو شکمم تحمل میکنم عزیزم...فقط تو نیسی ما ها باید خودمو خودمونو بسازیم

منمچشمام قبلنا سگ داشت👀 ولی الان رفته تو اخلاقم😐