2777
2789

عادیه بعضیاتوبارداری تنبل میشن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۱۳ هفته ام همینه

نفسم بند میاد سنگینم انگار نمیتونم بلند شم

سونو و آزمایش غربالگریتو رفتی همه چی خوب بود؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
باداری قبلیم اینجوری نبودم   امکان داره از همزاد داشتن باشه

😐😐😐😐😑🤦🏻‍♀️

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
باداری قبلیم اینجوری نبودم   امکان داره از همزاد داشتن باشه

نه هربچه یه جوره بعضیاتنبل میشن بعضیام تیز

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

نرفتم هنوز کی باید بدم؟

مگه زیر نظر دکتر نیستی؟

۱۲ هفته که تموم شد باید بری؛ منم شنبه داشتم ولی همه جا بسته بود یه جا باز بود اونم نوبت نداشت برا چهارشنبه بهم نوبت داد

سونو و آزمایش ان تی و غربالگری مرحله اول

اها  ن فقط بهداشت میرم  پس نوبت میگیرم

بهداشت اصلا به درد نمیخوره

باید زیر نظر متخصص باشی

اونم که سرخود بهت نوبت نمیدن باید دکتر نسخه ی سونو و آزمایشو برات بنویسه تا آزمایشگاه نوبت بده

پس اول برم متخصص   ازمایش خون از مادر میگیرن یا جنین

از مادر

آخه از جنین که نمیشه خون گرفت🥴