2777
2789
بله.. شاید حکمتی توش باشه که من این شاتو نزدیک  ۲۵ رمضان تو گالریم دیدم وهمین طور حاجت شما که ن ...

مرسی دوست مهربونم...حتمن انجامش میدم..ایشالا منم حاجت روا شم میام خبر خوش بدم بهت.

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

راستی معنی فارسی هم بنویسم یا فقط همان آیه رو

سلام عزیزم.

شاید برات سخت باشه.ولی امتحان کن و چهل روز پشت سرهم بدون فاصله سوره بقره رو با صدایی ک خودت هم بشنوی بخون.

ب امید خدا نتیجه میگیری.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اون تاپیک قفل شده بود  به یادتم الآنم به نی نی تو شکمم گفتم برای سمانه دعا کن😍❤️🌱

خدای من مهربونم...قربون اون نی نی نازم...خاله فداش..دستت درد نکنه الهی که خدا از دل و زبونت شنیده و اجابت کرده منم باردار میشم.‌‌‌..ممنونتم ‌.انشالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی 

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

خدای من مهربونم...قربون اون نی نی نازم...خاله فداش..دستت درد نکنه الهی که خدا از دل و زبونت شنیده و ...

خدا نکنه دختر خوب شک نکن

ببین فقط برای باردار شدن یه راز مهم هست، بی خیال باش، درمان و اقدام و... رو انجام بده ولی ریلکس باش و بی خیال تا بگیره نطفه

در آرامش کامل باش

بوس بهت عزیز دلم 🌱❤️

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
سلام شما دکتر هم رفتید که نتیجه نداده ؟

سلام عزیزم بله..سه سال همه کارا...حتی ای یو ا....ماه پیش خودم تو اوج نا امیدیبهو بعد سه سال شدم که همون اوایل خونریزی افتادم و کلی 💔🥺..الان بیقرارتر از قبل سدم...خیلی داستانم طولانیه چون😭

دکتر حسن جعفریان دکتر خیلی خوبیه خیلیا ازش نتیجه دیدن مشهد هست

ممنونم ازتون.....خیلی دورم از مشهد ولی خب..اکه مشهد هستین شما اگه رفتین زیارت هر وقت ممنون که واسم دعا کنین

از امام رضا میخوام کمکت کنه و این روز های سخت برات تمام بشه 

ممنونن ازت انشالله خدا از دل و زبونت بشنوه دعات در حقم وحاجتمو بده‌‌‌‌...نمیدونم تو دل خودت هم چه حاجتی داری خودتم هم حاجت روا