2777
2789
عنوان

بچه ی نامزدم بهم ی حرف خیلی بدی زد بیاین خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 2078 بازدید | 84 پست
انگار به زور جای مادره بچه اومدی یا کاری کرده زندگی شون به هم بخوره، مادره اگه واقعا زن زندگی بود بع ...

وقتی یه روز جاش قرار گرفتی میفهمی 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
چه اشکالی داره اقا مجرده میخادازدواج کنه . بلاخره باید زن بگیره و مشکل اطرافیانن که ذهن بچه رو مسموم ...

من با ازدواج کردن مرده مشکلی ندارم

خودت حاضری بری بچه یکی دیگه رو بزرگ کنی؟ بچه ای که هیچی نشده باهات مشکل داره قرارم هست باهات زندگی کنه؟

میگه مادربزرگش یادش داده

پس مادره هم راضی نیست به ازدواجشون و میخواد اذیت کنه

از طرفی استارتر یه دختر مجرد بی تجربس و نامزدش الان یه گرگ بارون دیدس که تجربه داره

این همه پسر مجرد، چرا باید بره با مردی که انقدر داستان داره؟؟ عشق و عاشقی باید یه عقلی هم همراهش باشه تا ادم تصمیم درستی بگیره

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بچه هم لابد فهمیده شما رابطه داشتین فک کردی برا بچه اسونه قبول کردن ازدواج یا رابطه پدرش با یکی ...

با چیزی به اسم عشق آشنایی داری؟

پسر مجردی که حسی بهش نداشته باشی بدرد چی میخوره

چون پسره باید ترمز حرف های زشت و‌جنسی رو بکشی هم به شوهرت بگو هم به مادرشوهرت هم جلوی چشم خودت و‌در حضور خودت شوهرت باهاش دعوا کنه که بدونه ابایی نداری پسر منم هشت سالشه بخدا هیچچچ درکی از این چیزا نداره این پسر بلوغ زودرس داره 

گاهی وقتا یه کسایی مثل شما یه حرفایی میزنن آدم به عقلتون شک می‌کنه... حتی اگه بچه‌ی استارتر هم هم‌چ ...

آخه منطقتو بگردم، تو چ میفهمی ا حس اون بچه ک قضاوتش میکنی عقل خودت منباب شک مثاله بهتریه

من با ازدواج کردن مرده مشکلی ندارم خودت حاضری بری بچه یکی دیگه رو بزرگ کنی؟ بچه ای که هیچی نشده باه ...

اینهمه پسر مجرد زن مطلقه بچه دار میگیرن روشن فکر می‌شید الان شد ازدواج اشتباه؟

به نامزدت بگو انگار بچه هنوز نمیتونه منو بپذیره من چند وقت دیگه باید با این بچه تو یه خونه زندگی کنم و براش مادری کنم اگه مشکلی هست قبل از عقد باید حل بشه وگرنه ازدواج این مدلی چندان صلاح نیست. راضیش کن که سه نفری برید مشاوره
هم بچه آماده میشه هم به شما دو نفر راهکار میدن که رابطه بهتری با بچه برقرار کنید. با این وضعیت یا شما تباه میشی یا بچه 

بگو حتما

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

آخه منطقتو بگردم، تو چ میفهمی ا حس اون بچه ک قضاوتش میکنی عقل خودت منباب شک مثاله بهتریه

یه بچه ۸ ساله درکی از رابطه جنسی رو تخت نداره که برگرده چنین حرفی بزنه قشنگ مشخصه پُرش کردن، دوست ندارم با یه ادم معلوم الحال مثل شما بحث کنم 

در ضمن وقت کردی یه نهضت سوادآموزی برو، ریپلای هم نکن سین نمیرنم

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢
با چیزی به اسم عشق آشنایی داری؟ پسر مجردی که حسی بهش نداشته باشی بدرد چی میخوره

با چیزی به اسم عقل و منطق اشنایی داری؟؟

یا فقط هرکی عاشقش شدی فوری باید بری ازدواج کنی باهاش و چشمتو رو همه چی ببندی؟؟

کسی که ذره ای عزت نفس داشته باشه خودشو انقدر به دردسر نمیندازه و عاشق ادمی میشه که مناسب شرایطش باشه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم