2777
2789
عنوان

بچه ی نامزدم بهم ی حرف خیلی بدی زد بیاین خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 2078 بازدید | 84 پست
تو خودت بچه داری ایا؟

بله چون دارم میگم این بچه بلوغ زودرس داره ضمنا این پسر تو دوران نوجوانی از کنترل خارج میشع اگه در کودکی باید و‌نبایدها رو تو روش نیاورد الان میشع جمعش کرد بعدا نمیشه

با احترام هیچکدوم از حرفای شما رو قبول ندارم

قبول ندارید چون نمیتونید خودتون رو جای اون بچه بذارید

بچه باید تربیت بشه و شاید تنبیه هم نیاز داشته باشه ولی با رعایت نکات دیگه
من با مشاوری هم صحبت بودم که اتفاقا در زمینه بچه های آسیب خورده اجتماعی کار می کرد و میگفت گاهی باید اجازه بدی اینا فحش بدن حرف زشت بزنن تا خشم درونشون تخلیه بشه و بعد مهارتهای زندگی رو آموزش ببینن و رفتار درست بهشون آموزش داده بشه

به هر حال هر کس می تونه نظری بده ولی یه بچه آسیب دیده باید با یه متخصص روبرو بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با احترام هیچکدوم از حرفای شما رو قبول ندارم

این بچه فقط ۸ سالشه اینهمه رنج کشیده

حتما شاهد دعواهای پدر و مادرش و زندگی سردشون بوده

تو این مدت محیط متشنج و عاری از مهر و محبت را گذرونده

بعدشم طلاق مادر و پدر

جدایی از مادر

مادربزرگ‌نادان بزرگترهای نفهم که ذهن سر بچه را پر از اراجیف کردن

این بچه داغونه روحش شدیدا آسیب دیده

روح زخمی و بیماری داره

اسی بچه را دوست دا ی راستشو بگو

دخترم عشق منه
من نه دلم برا کسی سوخته  نه استارتر رو کوبیدم، شما رو احتساب برداشت خودت داری میخونی ...  ...

دیووونه این خانم نبایذ بهش توهین بشه چه گناهی کرده نمیشه بچه رو ادب نکرد چون مادرش نیس کلاهش سوراخه

بله چون دارم میگم این بچه بلوغ زودرس داره ضمنا این پسر تو دوران نوجوانی از کنترل خارج میشع اگه در کو ...

عزمزم این بچه کسیو ند اشته اگه بلوغ زودرس داشته باشه عجیب نیست هیچ کسی دلسوزش،مبوده

دخترم عشق منه

منم با یه مرد  بچه دار ازدواج کردم . خداروشکر رابطه م با دخترش خوبه . البته ازدواج کرده. اصلا گوش به حرف های خام یه عده نده صداش و ضبط کن و به باباش بگو و ... ابن جوری بعدا شما از چشم شوهرت خواهی افتاد. اولش طبیعیه که نمی تونه شما رو جای مادرش ببینه. مادرش هم ولش کرده بچه کمبود داره .‌ تو قدم اول بابد صبورانه بهش محبت کنی و جذبش کنی .‌اون باهات اول راه نمیاد. باید تحملت زیاد باشه.‌ کارهاش و فعلا ندید بگیر. مخصوصا اعتماد خونواده شوهرت و جلب کن 

وقتی زِنا میکنی پای عواقب گناهتم باش خربزه خوردی پای لرزشم بشین

اینجور نگو ، نیتشون ازدواج بوده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

من میگم اگه استارتر اونقدر این آقا را دوست داره و میخاد باهاش ازدواج کنه اگه میخاد زندگی راحتی داشته باشه  اولا که باید خوب فکر کنه ببینه انتخاب د رستی  کرده با مشاور حر ف بزنه

همچین بچه مشکل داره و اسیب دیدس باید بچه تراپی بشه

درمان بشه و الا در آینده معزل میشه

باید مثل بچه خودش بدونه و درمانش،کنه و ارتباطش با مادر بزرگ قطع کنه و با تو جه و محبت رابطه عاطفی بوجود بیاره مثل مادر 

دخترم عشق منه

استارتر اگه توانمند باشه میتونه این بچه را بچه خودش کنه یه دوست یک حامی که حتما اینکار پایه های زندگیشو محکمتر میکنه و جایگاه ویژه‌ای پیش شوهرش پیدا خاهد کرد 

و هم میتونه با بی فکری حسادت و بچه باری این بچه را دشمن خودش کنه آینده بچه را خراب کنه و زندگی خودشم تلخ کنه

تدبیر و درایت و توانایی استارتر خیلی مهمه

بچه ۸ ساله پاک و معصومه با یه پفک خام میشه چرا نمیتونی استارتر شکایتش نکن بزار بهت اعتماد کنه بزار رابطه عاطفی بوجود بیاد بچه را ترسوندن

دخترم عشق منه