2777
2789
عنوان

بچه ی نامزدم بهم ی حرف خیلی بدی زد بیاین خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 2078 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینهمه پسر مجرد زن مطلقه بچه دار میگیرن روشن فکر می‌شید الان شد ازدواج اشتباه؟

چی میگی برا خودت چرت و پرت میگی؟

منو ریپلای نکن 

من کی گفتم پسر مجرد زن مطلقه بگیره یا نگیره؟؟؟ 

بره ازدواج کنه باهاش یا نکنه به حال من چه فرقی داره؟؟ من اون چیزایی که باید تو اینده مدنظر قرار بده براش نوشتم 

دیگه هرکار میکنه به خودش ربط داره 

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
چون پسره باید ترمز حرف های زشت و‌جنسی رو بکشی هم به شوهرت بگو هم به مادرشوهرت هم جلوی چشم خودت و‌در ...

این بچه بحران طلاق والدین رو از سر گذرونده دو ساله مادر بالای سرش نیست وجودش پر از کمبود و خشمه. نمیشه اونو با بچه خودت مقایسه کنی
باید با یه رفتار درست و حساب شده کمک کرد بچه به حالت نرمال برگرده شاید هفت هشت ماه زمان ببره ولی دعوا کردن راه حل نیست
شما انگار متوجه نیستی این بچه هشت سالشه فکر میکنی با یه آدم بزرگ طرفی که فقط قدش کوتاهه خب بچه است نادانی های خودش رو داره و درک پایین. رفتار این بچه نتیجه اعمال والدینشه که تو این سن اون رو به چنین وضعی کشونده
بزرگترا باید بتونن درست رفتار کنن

بخدا بچه ۸ساله هیچی نمی‌فهمه بزرگت اش،گفتن اونم گفته آخه بچس

بچه را بدبین کردن

به نظرم چون کوچیکه بیاد پیشتون تو بهش،محبت کنی و دوستش داشته باشی و بز،ار ی پدرش بش محبت و توجه کنه درست میشه

بعد این بچه بد ت بیت شده بچه ۸ ساله ابن چیزها را بدونه فاجعه

اگه حوصله محبت و ت بیتشو داری و مثل بچه خودت بدونی وارد رابطه شو و الا بکش بیرون

دخترم عشق منه
درست حرف بزن چرت و پرتی هم تو میگی عقده داری انگار انگار کم داری

از طرز نوشتنت مشخصه کی کم داره

منو ریپلای نکن نخوده آش 

من نظرمو برا استارتر نوشتم خودش میدونه و زندگیش و تصمیماتش

به تو چ ربطی داره این وسط؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من با ازدواج کردن مرده مشکلی ندارم خودت حاضری بری بچه یکی دیگه رو بزرگ کنی؟ بچه ای که هیچی نشده باه ...

تو حالا دلت برا استارتر سوخته یا داری میکوبیش نفهمیدم🤭 ببین عزیزم اون اقا بلخره با یه نفر باید ازدواج میکرد هر کسی بغیر اسی بود هم پسزش این رفتارو انجام میده پس باید پسرشو کنترل کنه اینو قبول کن

جای مادرش نیومده  مادره خودش جاشو خالی کرده و رفته  اسی جای هیچکس نرفته جای خودشه  ...

حرفهای شما همه منطقی و متین هست . یه خانم منطی نبای اینقدر بی حوصله باشه . .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

تو حالا دلت برا استارتر سوخته یا داری میکوبیش نفهمیدم🤭 ببین عزیزم اون اقا بلخره با یه نفر باید ازدو ...

من نه دلم برا کسی سوخته 

نه استارتر رو کوبیدم، شما رو احتساب برداشت خودت داری میخونی ... 

پس اگر میخواد ازدواج کنه، این اقا همینه و بچشم همینه و زوری هم نمیتونه درستش کنه و با دعوا و کتکم این بچه عوض بشو نیست. حتی اگه گلایه هم کنه بازم بچه همونه

اگه انقدر عاشقه پس این اقا رو با همین شرایط باید بپذیره و بره زندگی کنه و باهاش بسازه! نه اینکه توقع داشته باشه معجزه بشه!