2777
2789
عنوان

بچه ی نامزدم بهم ی حرف خیلی بدی زد بیاین خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 2078 بازدید | 84 پست
به همین راحتی تو همچین شبی تجویز میکنی یه بچه از آغوش پدر محروم بشه،از خانه ی پدری محروم بشه

نه اخه بچه اضافس حق با اسیه😑

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
مادرش بره مادر ادم بدترینم باشه بازم مادره بچه هفت هشت ساله مگه میتونه راحت قبول کنه اینو؟؟

همینجوری ازدواج مجدد مادرشو قبول کرد ازدواج مجدد پدرشم قبول کنه دیگه 

بچه در هیچ صورت حق نداره همچین حرفی بزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاضر نیستم ولی بچه حق نداره اینطوری صحبت کنه اونم یه بچه ۸ ساله حرف از رابطه جنسی بزنه... لطفاً کشش ...

پس حرف نزن وقتی حاضر نیستی خودتو بزار جای اون 

یکی بیاد جای مادرت رابطه جنسی برقرار کنه با پدرت پس فردا بچه دار بشن

مادرش بره مادر ادم بدترینم باشه بازم مادره بچه هفت هشت ساله مگه میتونه راحت قبول کنه اینو؟؟

باشه مادرشم تو این سن رفته شوهر کرده اقا باید چکار کنه؟ بچه هشت ساله از ادب و احترام حالیش میشه خیلی کوچیک نیست 

گفتم ک عاشق همیم  بچه ۸ سالشه من مطمعنم مادربزرگش یادش داده

خب عاشقش باشی

کورکورانه ازدواج کردن عاقبت خوشی نداره

تازه دیگه بدتر 

مادرشم ازت خوشش نمیاد، بچشم همینطور 

میخوای بری بچه یکی دیگه رو بزرگ کنی؟ پس فردا خودت بچم بیاری با بچه خودتم کنار نمیاد و اذیتش میکنه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
همینجور که مادرش ازدواج کرده کدوم بچه ای دوست داره جای پدرش کسی رو ببینه بنظرم ازدواج پدر تحملش راح ...

اره کار اسی خوبه با طرف رابطه جنسی داشته و جای مادر بچه اومده ناراحتم هست

پس حرف نزن وقتی حاضر نیستی خودتو بزار جای اون  یکی بیاد جای مادرت رابطه جنسی برقرار کنه با پدر ...

برو بابا حالت خوش‌نیست توهم...

قشنگ مشخصه در گوش بچه خوندن چی به چیه..

مادره بچشو ول کرده رفته هی برای من مامان مامان نکن

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢
به همین راحتی تو همچین شبی تجویز میکنی یه بچه از آغوش پدر محروم بشه،از خانه ی پدری محروم بشه

آخی عزیزم چه ربطی به این شب داره چرا قاطی میکنی .منطفی فکر کن خانوم با احساس 

میگه بچه الانم پهلوی مادر بزرگه 

پس فرقی نداره 

آغوش پدر وقتی معنی داره که زن جدید نباشه 

وپدر وپسر باهم زندگی کنن .

درضمن اون پسر رو هر کاری کنی به این خانوم نامحرم میشه و....

و باهاش رندگی کردن میشه جنگ اعصاب و روان هم برای این خانم هم برای پدر وهم پسر بچهه

باشه مادرشم تو این سن رفته شوهر کرده اقا باید چکار کنه؟ بچه هشت ساله از ادب و احترام حالیش میشه خیلی ...

چه ربطی به باباش داشت الان؟؟؟

بچه تو این جدایی پدر و مادر و نبود خانواده بالاسرش و کلی فشار دیگه رو تحمل کرده 

انتظار داری چجوری بار بیاد؟

مسئله الان استارتره که با وجود همه اینا بازم میخواد زن اون اقا بشه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
پسره هشت سال

وای بچه های الان گودزیلان آخه پسر هشت ساله چی سر درمیاره خدایاااا‌..به نظرم اول به بچه بگو اگه دوباره بی ادبی کنی به پدرت میگم ولی اینبار و بخشیدم چون دوستت دارم و پسرخوبی هستی...یه جوری با زبون نرم باهاش سعی کن ارتباط برقرار کنی من فکر کردم بچه پونزده شونزده سالشه...

برو بابا حالت خوش‌نیست توهم... قشنگ مشخصه در گوش بچه خوندن چی به چیه.. مادره بچشو ول کرده رفته هی ...

بعضیا تو توهم زندگی میکنن خودتو ناراحت نکن 

جاری من یکسال قبل طلاق با یکی دوس شد بمحض طلاق ازدواج کرد 

ولی هنوو بچشو ول نمیکنه بیاد . اون خانم بچه رو ب امان خدا ول کرده میتونست دو سال مادری کنه از اب و گل در بیاد بعد ازدواج کن

جای مادرش نیومده 

مادره خودش جاشو خالی کرده و رفته 

اسی جای هیچکس نرفته جای خودشه 

رابطه جنیسش به ما ربطی نداره به خودش ربط داره 

اما بچه حق ندارد همچین حرفی بزنه 

لطفا ریپلای نکنید حوصله توضیح بیشتر ندارم 

انگار به زور جای مادره بچه اومدی یا کاری کرده زندگی شون به هم بخوره، مادره اگه واقعا زن زندگی بود بعد از طلاق بچه‌شو حتما می‌برد پیش خودش نه اینکه همه چیو ول کنه بره پی خوشیش... دیدتو عوض کن و تو این شب دل کسی رو نشکن

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢
آخی عزیزم چه ربطی به این شب داره چرا قاطی میکنی .منطفی فکر کن خانوم با احساس  میگه بچه الانم پ ...

این همه سخنرانی کردی ولی تهش این هست اون خانم به پسر محرم هست تمام مراجع همین فتوا رو دارن،اون پدر صدتا زن بگیره بازم پدر هست و آغوش پدر بازم براش بهترین پناهگاه هست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

چه ربطی به باباش داشت الان؟؟؟ بچه تو این جدایی پدر و مادر و نبود خانواده بالاسرش و کلی فشار دیگه رو ...

چه اشکالی داره اقا مجرده میخادازدواج کنه . بلاخره باید زن بگیره و مشکل اطرافیانن که ذهن بچه رو مسموم میکنن بجای اینکه بگن با هر دو طرف خوب برخورد کنه براش توضیح بدن