ما الان یک سااااله درگیریم تا یه کمد انتخاب کنیم. بودجه خانواده ام کمه و تصمیم گرفتیم یه کمد دست دوم انتخاب کنیم. تو دیوار گشتم یکی پیدا کردم که فوق العاده بود هم سفارشی ساخت بود هم تماااام چیزایی که میخواستم رو داشت، بخش آویز لباسش خوب بود، طبقه بندی داشت، کشوهای عالیی. هزینه اش هم خیلی کم بود. تمام اینا فقط ۲.۵ میلیون. اون موقع قبول نکردن بخرن که بعدا معلوم شد بهونه هاشون الکی بود و فقط بهونه بزرگ بودنش موند. انگار فکر میکردن بهتر از اون پیدا میشه. الان هنوز دارم دنبال یه کمد شبیه اون میگردم. اما خانواده ام از دستم عصبین بهم میگن سخت پسند، عقده ای و...
ویژگی کمدی که میخوام:
اینکه هنوز دنبال کمدیم که ارتفاعش دو متر باشه چون لباسامون بلنده و ارتفاع بخش آویز باید یک متر باشه(یک متر دیگه هم برای کشوها) یکی دو جا رفتم کمد دیدم اگر ارتفاع کمتر باشه باید ته لباس رو تا کنم که هم چروک میشه هم لباس کمتری جا میشه که باید عرض کمد بیشتر شه منم حداکثر۱۵۰ سانت جا دارم. لباس ۳ نفرشون تو اتاق منه و کمد قبلی بخاطر تحمل وزنشون شکست. (کمد قبلی پارچه ای بود)
تعداد کشو رو میتونم کم کنم ولی ۳،۴ تا واقعا لازمه
میز و اینا ندارم و وسایل پخشن اگر یه کمد با طبقه بندی باشه میتونم اونجا بذارم و اتاق سروسامون میگیره.
حالا من عقده ایم؟ امسال برای عید یه جورابم نخریدم، چند وقته هیچی نمیخرم، واقعا شنیدن اینکه ۲ میلیون نداشتن بدن کمد بخرم رو مخمه. وضعمون متوسط رو به خوبه ولی نه به اندازه ای که بدم برام کمد بسازن.