2777
2789

یعنی فقط نزدیکای تخمک گذاری من ازکجابودنم کی تخمک گذاریمه بعد توسونوم نوشته بودیه فولیکول به۱۸دیامتر این یعنی تنبلی دارم وحامله نمیشم توروخدابگید

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز ۱۲تا ۱۴ سیکلت تخمک گذاریه تو اون چند روز باید نزدیکی داشته باشید و سونو هم همون تایم برید فولیکو ...

خب عزیزم میگم یعنی بافولیکول۱۸امکان بارداری هست؟ یعنی ۱۲ روازازاولین پریود گذشته باش؟

خب عزیزم میگم یعنی بافولیکول۱۸امکان بارداری هست؟ یعنی ۱۲ روازازاولین پریود گذشته باش؟

نمیدونم بخدااز دکترت سوال کن ولی اینو بدون استرس باعث میشه که باردار نشی باید بیخیال شی خودش با پای خودش میاد غافلگیرت میکنه😅

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم بخدااز دکترت سوال کن ولی اینو بدون استرس باعث میشه که باردار نشی باید بیخیال شی خودش با پای ...

اخه دکترخاک برسراصلا جوابمونداد فقط دکم کرد مرسی

اخه دکترخاک برسراصلا جوابمونداد فقط دکم کرد مرسی

برو پیش یه دکتر دیگه از هرکی میشناسی تو شهرتون آدرس یه دکتر بهتر و بپرس الان من بگم باز حرف دکتر نمیشه با توجه به معاینه و یه سری سوال باز اون بهتر راهنمایی ت میکنه

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40