2777
2789
عنوان

مفنامیک اسید ربطی به نازایی داره ؟

3222 بازدید | 61 پست

خانوما من تو پریودی یکی یا دوتا مفنامیک ۲۵۰ هر ماه میخورم  دختر عمم میگفت نخور باعث نازایی میشه !

خوردن مفنامیک ب مرور باعث نازایی میشه یعنی ؟

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
نه بابا این چه حرفیه.مسکنه

چ میدونم والا ترسوندم 🤦‍♀️

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دخنردایی من هربار که پریود میشد یه بسته میخورد بعدا کیست گرفت و الان بعد از ۷ سال که عروسی کرده هنوز باردار نشده

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
من ۳۲۵ میخورم نازایی نه ولی فک کنم زیادش کیست میاره

وای  هر ماه یکی یا دو تا میخورم ۲۵۰ البته 🤦‍♀️

بله دخنردایی من هربار که پریود میشد یه بسته میخورد بعدا کیست گرفت و الان بعد از ۷ سال که عروسی کرده ...

میگن  زیادش کیست میاره ینی دو تا تو  ی هفته زیاده ؟!