2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه شماکه راست میگی منم که بچه و ساده لوح ! برای منکه مهم نیست ولی برای دفعه بعد شما گفتم &nb ...

من مشکلات دیگران واسم بازیچه نیست سزکارخانوم من ظرف همون نیمساعت که مشکلات شماروفهمیدم سرم دردگرفت قلبم دردگرفت ازاین همه ظلم !شماهمین زبونی که الان دارین رواگه خرج خواهرتون بکنیین فکرکنم خیلی بیشترنتیجه بگیرین من میتونم وکیل خوب بهتون معرفی کنم مشکلیم بامسافت شماندارن خواستین بگین هماهنگ کنم واستون 

شرایطش چطوریه؟؟

الان نگا نکردم.

فقط میدونم.ساینا .کوئیک. سورن .عرضه کرده.

و ۸ماه تحویل.

ایران خودرو هم ثبت نام داره.وارد سایت بشید اطلاعات کاملی میده.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
سپاس گزارم خیلی خیلی لطف کردین🙏🙏🙏

خواهش میکنم.

اگه میخوایید ثبت نام کنید قبلش یه عضویت بگیرید و کارت خودتون و سیم کارت بنام خودتون ک موقه ثبت‌نام اذیت نکنه

خواهش میکنم. اگه میخوایید ثبت نام کنید قبلش یه عضویت بگیرید و کارت خودتون و سیم کارت بنام خودتون ک ...

کارت چی؟؟قیمت تموم شده ساینا چندهستش؟خب ۸ماه دیگه اگه بازگرون بشه به روزحساب میکنن؟

کارت چی؟؟قیمت تموم شده ساینا چندهستش؟خب ۸ماه دیگه اگه بازگرون بشه به روزحساب میکنن؟

شماره حسابی ک شما بشون میدید.

ندیدم،

واسه ما که قیمت تمام شده با گرون شدن زیاد شد ..

شماره حسابی ک شما بشون میدید. ندیدم، واسه ما که قیمت تمام شده با گرون شدن زیاد شد ..

واسه سرمایه گذاری میخوام به نظرشما مثل قبل که توهرماشین ۱۵۰تا۳۰۰تومن سوددهی داشت الانم داره یابه دردسرمایه گذاری نمیخوره دیگه؟چون من کلن ۲۰۰تومنم بیشترندارم

واسه سرمایه گذاری میخوام به نظرشما مثل قبل که توهرماشین ۱۵۰تا۳۰۰تومن سوددهی داشت الانم داره یابه درد ...

تا پارسال ک ماشینی ک ثبت نام میکردید رو نمیشد فروخت.و مالیات بش تعلق میگرفت..

میخای سود کنی طلا بخر ،۳ماه بعد بفروشید.

چند ساله هستید؟

شاغلید؟