2777
2789
اگر حالا سوالی بود در این رابطه خوشحال میشم کمک کنم، قابل دونستید در خدمتم  چون کلا تو زمینه ا ...

بله ممنونم چندتاازتاپیکهاتون دیدم درمورداقتصادبود!گفتن قیمت دلاربااین تورم ۴۰درصدی امسال تا۸۰تومن میره وقیمت طلاهم به خاطرکم شدن بهره بانکی امریکا سعودیه الانم طلارو۳۴۵۰هستش به نظرشما ازبین بازارهای طلا ودلار خریدوفروش خوردرو که من سررشته ندارم کدوم بهتره ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی ممنونم !۲۰۰تومن بیشترسرمایم نیستش به نظرتون چیکارکنم؟

خب ببینید دویست تومن سرمایه دارین 

نمیتونم بهتون پیشنهاد خرید و فروش زمین رو بدم این می‌ره کنار 

کلا امسال یکم شرایط برای ماشین سخت شده قبول دارم 

ولی یه راه هست اینکه با همین ۲۰۰ تومن پولی که دارین ماشین مدل پایین بخرین تعمیرات انجام بدین و بفروشینش نظرتون ؟

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
خب ببینید دویست تومن سرمایه دارین  نمیتونم بهتون پیشنهاد خرید و فروش زمین رو بدم این می‌ره کنا ...

اینکارمهارت میخوادبدونی قیمت اون ماشین شکارهست یانیست قیمتیکه داری میخری گرون یامناسبه !ماشین افتابه لگن هست یانیست خرج داره یانداره این کارخبره کارمیخوادمن نه از قیمتهاخبردارم نه ازفنی ماشین سردرمیارم !به نظرشماباکارشناس میشه ازماشین سردراورد ؟؟بازاردلار به نظرشماخوب نیستش حداقل بشه ارزش ریالی پول روتاحدودی حفظ کرد؟

اینکارمهارت میخوادبدونی قیمت اون ماشین شکارهست یانیست قیمتیکه داری میخری گرون یامناسبه !ماشین افتابه ...

بله درواقع تمام این مواردی که درج کردین تاثیر گذاره و باید بدونین 

اگر یک کارشناس در کنارتون باشه خیلی بهتره 

و نه چیزی که حتی در اطرافم دارم میبینم ماشین خیلی بهتره 

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
بله درواقع تمام این مواردی که درج کردین تاثیر گذاره و باید بدونین  اگر یک کارشناس در کنارتون ب ...

خودمم خیلی علاقه دارم به این کارچون سودش خیلی بیشترازاین بازارهای دیگست ولی متاسفانه به کسیم نمیشه این زمونه اعتمادکرد همین چندغاز رومیخورن یک ابم روش 😐😐😐😐😐

خودمم خیلی علاقه دارم به این کارچون سودش خیلی بیشترازاین بازارهای دیگست ولی متاسفانه به کسیم نمیشه ا ...

حق دارین 😂😂😂 

آشنایی ندارین تو این کار باشه ؟

حق دارین 😂😂😂  آشنایی ندارین تو این کار باشه ؟

بایکی دوتاهمکاربوده میخواستم واردبشم ولی نشده من خیلی اذیتم کردن سرپول واقعان نمیشه به کسی اعتماد کرد ماهم شانس نداریم هم توبانک باشه بهتره😂😂😂😂😂

بایکی دوتاهمکاربوده میخواستم واردبشم ولی نشده من خیلی اذیتم کردن سرپول واقعان نمیشه به کسی اعتماد کر ...

درحال حاضر شاغلین؟

عجب شما فقط یکساعته رگ غیرتت باد کرد و سریعا هم خوابید اخه چرا امیدوار میکنی یه ادم دلشکسته رو و میرید اینا کارما داره حداقل یه خداحافظی میکردید یاد بگیرید مشکلات و مصیبتای دیگران سرگرمی شما نیست خجالت داره

شماهم دارین قضاوت میکنین من دستم خورد

راست میگه خب حداقل یه خدافظی میکردی واقعا زشته بدون خدافظی میری.....

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

منم نظرم خرید ماشین هست 

ولی ۲۰۰تومن چه ماشینی بتونی بخری که بتونی دوباره قیمت بالا بفروشی مهمه 

بنظرم صبر کن تا چند هفته ثبت نام ماشین باز میشه کوییک لخرین بار ۱۸۰م پیشی میخاست سال جدید قطعا میره بالا 

باید خواست باشه نصف دیگه ش هم تا ۳ماه  باید جور کنی تحویل سه ماهه هست اکثرا  ولی 

یعنی ۴۰۰تومن پول میخایی 

بنظرم به فکر یه وام ۲۰۰ملیونی باش