2777
2789
شماره حسابی ک شما بشون میدید. ندیدم، واسه ما که قیمت تمام شده با گرون شدن زیاد شد ..

واسه سرمایه گذاری میخوام به نظرشما مثل قبل که توهرماشین ۱۵۰تا۳۰۰تومن سوددهی داشت الانم داره یابه دردسرمایه گذاری نمیخوره دیگه؟چون من کلن ۲۰۰تومنم بیشترندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا پارسال ک ماشینی ک ثبت نام میکردید رو نمیشد فروخت.و مالیات بش تعلق میگرفت.. میخای سود کنی طلا بخر ...

بله شاغلم ۳۴سالمه طلاامسال کلن سعودیه به خاطربهره سپرده امریکاقیمت جهانیشم امسال بالامیره دلارم تا۸۰میره بااین تورم ۴۰درصدی !

بله شاغلم ۳۴سالمه طلاامسال کلن سعودیه به خاطربهره سپرده امریکاقیمت جهانیشم امسال بالامیره دلارم تا۸۰ ...

من ماشین رو وسیله ی سرمایه گذاری نمیبینم.اونم یکی..و با شرایط الان

ولی طلا خوبه .

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
من ماشین رو وسیله ی سرمایه گذاری نمیبینم.اونم یکی..و با شرایط الان ولی طلا خوبه .

ریسکش زیاده ودردسرم زیاده طلا ودلارشست ورفته ترهستش به نظرم ولی خب الان فصل خریدنیست قیمتهاخیلی بالاست 

ریسکش زیاده ودردسرم زیاده طلا ودلارشست ورفته ترهستش به نظرم ولی خب الان فصل خریدنیست قیمتهاخیلی بالا ...

اگه خودتون ماشین دارید ،بگیرید نهایتش چند وقت بعد بفروشید.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
ممنونم من هرطورفکرمیکنم اصلن به دردمن نمیخوره چون ۲۰۰بیشترندارم حواشم فکرنمیکنم اونقدری بیارزه

منم پول کم دارم احتمالا پیش فروش ثبت نام کنم امیدوارم خیلی گرون ن نشه

قیمت بازار با قیمت کارخونه چندان تفاوتی ندارن

بعضی از طرح هاشون خوبه مثل اونایی که وانت یا نیسان میدن البته در صورتی که قسطی باشه و بخواین بعدش باهاش کار کنین و با درآمدی که دارین قسط هاشو بدین

در غیر این صورت چندان ارزش سرمایه گذاری نیست

طلای آبشده بخرید

فیش های اطراف شهر یا روستای محل زندگیتون هم میتونه مورد خوبی لاشه چون به عینه دیدم کل زمین در حد ۱۰۰ تومن بوده ولی بعدش چون شهر گسترده تر شده همون زمین متری ۲۰تومن شده

بازم هیچ اعتباری به بازار و توافقات نیست

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀