2777
2789
عنوان

دلم عاشق شدنی میخوادکه...

227 بازدید | 15 پست

مغزم از کار بیفته اخه چرا من اینقد همچی رومنطقی مبینم🥲💔یعنی همشه عقلم دلمو حریفه بابا شاید راه دل درست تر باشه

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

حالا باز خوبه تو عقلت دلتو حریفه

منکه انگار دل ندارم از بس هیچکی ب چشمم نمیاد  

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان دل من میگه به اون پسر دروغگو که دورش پره دختره ولی بامزه ست پیام بده بهش بگو چقدر توی عکسی که جدیدا گذاشته شبیه کلاه قرمزی شده و چقدر من دوسش دارم ... ولی منطق میگه اون بهت دروغ گفته و بهش پیام نده فراموشش کن

چه دو راهی مسخره ای

الان دل من میگه به اون پسر دروغگو که دورش پره دختره ولی بامزه ست پیام بده بهش بگو چقدر توی عکسی که ج ...

بازم عقلت به قلبت برتری داره 

من میگم از اونا که عقلتو از دست بدی چشات کورشه🥲😅

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

چی شد تاپیک تعطیل شد یا خودت حرف کردی ؟ 

دستم خورد حذف شد😐💔

نمیدونم دوباره بنویسمش یانه

با دست که نمیخوره حذف بشه  تاپیکش خوب بود  پربازدید امشب میشد  تازه توش همه چی رو ...

خب زدمش دوباره 

چرا زدم رو سه نقطه هول شدم🥲😅