2777
2789
عنوان

چجوری دل شوهرم و نرم کنم

6249 بازدید | 40 پست

ازم سرد شده دلیاشم رفتار تهاجمی منه تا هر چی میشه عصبی میشم جواب شو میدم من زندگیمو دوست دارم هستین اسکرین چتای شوهرمو بزارم میگه جداشیم😔

خب که چی مثلا ! 

سلام 

اولا خودت سعی کن سیاست داشته باشی و کمتر عصبی بشی اگرچه دست خود آدم نیست 

دوماً اگه شوهرت آنقدر لوسه که بهش بگی زشتی بزاره بره ، خوب مرد زندگی نیست ، توی زندگی آنقدر دعوا و مشکل پیش میاد ، مرد باید محکم تر از این حرفا باشه ، اصلا چرا حق طلاق برای مرد هست؟ چون زنها با احساس تصمیم میگیرن و مردها با عقل، و باید شیرازه زندگی رو حفظ کنن، وظیفه دوتاتون هست که زندگی رو حفظ کنید اما اون باید عاقل‌تر رفتار کنه , یه مدت کاری نکن ، برای مهریه هم اگه دوباره گفت بگو خودت برو من حوصله ندارم ، بشین بی خیال باش، دست و پا نزن ، نهایتا یک ماه بگذره ، آخرش آروم میشه ، عجله نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  اولا خودت سعی کن سیاست داشته باشی و کمتر عصبی بشی اگرچه دست خود آدم نیست  دوماً اگ ...

اره صبح‌بهش نوشتم گفتم خودت برو اقدام کن 

خب که چی مثلا ! 

سعی کن توی زندگی بیشتر از روش شوخی استفاده کنی مثلا توی جمع داد بیشتر شوخی بگو بخند داشته باش ، تا جو به سمت داد بیداد نره، برای چی سرت داد زده حتما دلیلی داشته ، یهو بیخود نمیاد بپره به آدم که ،،، 

سعی کن توی زندگی بیشتر از روش شوخی استفاده کنی مثلا توی جمع داد بیشتر شوخی بگو بخند داشته باش ، تا ج ...

نوشتم دیگه

قضیه اولش اینطوری بود که مامانش خانواده منو مهمون دعوت کرد خاله هام بابام اینا کلا من چون مامانش دست تنهاست رفتم کمکش داشتم سالاد می‌گرفتم که یهو ساعتو دیدم که به افطار خیلی کم مونده و خیلی از کارا مونده اینم چرت رده بود قبلا کمکم میکرد بیدارش کردم گفتم لطفا ادامه سالادو تو بگیر من سفره رو باز کنم گف نه نمیتونم کلی غر زد منو مامانش هلاک بودیم اون داشت موهاشو شونه میکرد مامانش بهش کار جزیی میگف انجام بده غر میزد در حالی که اونجوری نیس کمک نکنه قبلا خیلی کمک می‌کرد که منم انتظار کمک داشتم انگار شده بود آدم دیگه منم برگشتم بهش گفتم چرا خودتو نشون میدی با این رفتارات اینجوری میکنی برگشت سرم داد زد صداشو بلند کرد پیش مادربزرگش خانوادش به کارت برس گف بعدم که مهمونا اومدن باهام حرف نزد و میوه نگرف برام

خب که چی مثلا ! 

اره صبح‌بهش نوشتم گفتم خودت برو اقدام کن 

خودتو نزن به دعوا ، با حالت افسردگی بگو ، بگو من دیگه جون ندارم و نمیتونم قدم از قدم بردارم چه برسه برم دنبال مهریه ، البته اگه خودش پیام داد ،اگه نداد هیچی نگو ، بعدم منطقی باش توی حرف زدن ،بگو ما خیلی راه داریم تا همدیگه رو بشناسیم و به هم عادت کنیم و قلق همو بگیریم، باید تحملمون ببریم بالاتر ، صبر داشته باشیم , زندگی پر از سختی و بالا پایینه، اگه واقعا برای همچین چیز ساده ای از هم بپاشه، من و تو با هیچ کس دیگه ای هم نمی‌تونیم زندگی کنیم ، چون همه اولش با هم مشکل دارن و کم کم قلق هم رو میگیرن ، اینا رو الان براش بفرست

خودتو نزن به دعوا ، با حالت افسردگی بگو ، بگو من دیگه جون ندارم و نمیتونم قدم از قدم بردارم چه برسه ...

آخه یکم پیش نوشتم خودت برو اقدام کن دیگه اونو بفرستم بد میسه

خب که چی مثلا ! 

نوشتم دیگه قضیه اولش اینطوری بود که مامانش خانواده منو مهمون دعوت کرد خاله هام بابام اینا کلا من چ ...

اشکال نداره، توی جمع بهش توپیدی، اونم جمع خانواده خودش، غرورش اونجا شکسته ، وگرنه به خاطر حرفی که گفتی زشتی قهر نکرده ، قضیه رو دو طرفه بگیر، همون حرفا که نوشتم بگو ، توی حرفات نگو تقصر منه یا توئه، بگو ما اول راهیم ، پر از چالشیم، باید صبر داشته باشیم ، دنبال مقصر نگرد، بگو ما سنمون کمه پخته نیستیم این اتفاقا طبیعیه، بعدم ولش کن ، اگه عاقل باشه برمیگرده

اسی برای کنترل اعصابت ، اگر نماز نمی‌خونی حتما امتحانش کن، نماز خیلی ارومت می‌کنه و رو رفتار و اخلاق ت اثر داره، چون قویترین مدیتیشن دنیاست.

تو جای خلوت ، با صدای بلند ( جز نماز ظهر و عصر)، شمرده شمرده بخون و بهش دقت کن.

اون وقت اثر گذاریش رو رو اخلاق و رفتارت ببین بعد چند روز...

نماز شب اثرش دوبرابره اینه..

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم...